۲۵۰ هزار تن چغندر قند در جوین خراسان رضوی تولید شد

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جوین گفت: ۲۵۰ هزار تن چغندر قند از کشتزارهای این شهرستان، به عنوان قطب تولید این محصول در خراسان رضوی، برداشت شد.

به گزارش اعتمادساز، قاسمعلی نیک‌پسند افزود: امسال چهار هزار و ۵۰۰ هکتار از کشتزارهای جوین زیر کشت چغندر رفته بود که به طور میانگین از هر هکتار ۵۵ تن محصول برداشت شد.

وی اظهار داشت: چغندر قند به عنوان ماده اولیه تولید قند و شکر از محصولات راهبردی در تامین امنیت غذایی است که توسعه کشت آن علاوه بر اشتغالزایی به خودکفایی در تولید شکر و جلوگیری از خروج ارز کمک می‌کند.

سرپرست جهاد کشاورزی جوین گفت: از ابتدای مهرماه تاکنون ۲۳۰ هزار تن چغندر از برداشتی کشاورزان تحویل کارخانه قند جوین شده است.

گستره زمین های باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندر قند، زیره، پیاز، هندوانه و پسته است که ۱۲ هزار بهره‌بردار در بخش‌های کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور این شهرستان فعالیت دارند.

ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید