شرکت ملی نفت منطقه تربت‌حیدریه افزون‌ بر ۷۰۰ بازدید انجام داد

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه گفت: ۷۱۸ بازدید از ابتدای امسال از مجاری عرضه و همچنین مصرف‌کنندگان عمده انجام داد که ۴۷۴ مورد آن مربوط به مجاری عرضه بود.

به گزارش اعتمادساز، جواد بلندی روز شنبه در نشست هماهنگی مدیر و مسوولان منطقه با حضور روسای نواحی منطقه تربت‌حیدریه افزود: این اقدام با هدف حفظ و صیانت از سرمایه‌های ملی و در راستای مسوولیت اجتماعی علاوه بر بازدید فصلی گروه معین منطقه از نواحی چهارگانه و همراه با تشدید بازدید تیم‌های کنترلی و نظارتی منطقه، انجام شد.

وی ادامه داد: پارسال نیز در همین راستا، تعداد هشت هزار و ۶۹۸ بازدید توسط تیم‌های کنترلی نظارتی منطقه تربت‌حیدریه انجام شد که از این تعداد پنج هزار و ۵۴۲ مورد بازدید از مجاری عرضه، تعداد سه هزار و ۲۱ مورد بازدید از مصرف‌کنندگان و ۱۳۵مورد گشت مشترک با سازمان های ذیربط حوزه مبارزه با قاچاق سوخت بود که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۹ درصد رشد داشت.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه گفت: در خصوص بازدیدهای میدانی و در راستای برخورد با متخلفان حوزه سوخت، پارسال تعداد ۳۲۱ پرونده به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع شد که نسبت به مدت مشابه سال پیش از آن ۱۴ درصد افزایش داشت.

بلندی افزود: بر این اساس و با حکم سازمان تعزیرات حکومتی، متخلفان حوزه سوخت به پرداخت جزای نقدی به مبلغ ۷۹ میلیارد ریال در حق دولت محکوم شدند.

وی اضافه کرد: همچنین با استناد به آیین‌نامه داخلی کمیته تخلفات در راستای برخورد با متخلفان حوزه سوخت و نظم بخشی به آن، پارسال تعداد ۱۱۳ پرونده در کمیته تخلفات منطقه بررسی و رسیدگی شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۲۷ درصد افزایش داشت.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه گفت: در نتیجه افزایش بازیدها و کنترل‌های به عمل آمده، مقدار ۱۵۱ هزار لیتر انواع فراورده نفتی به ارزش ریالی ۶۰ میلیارد ریال کشف شد که از نظر ریالی نسبت به مدت مشابه مقدار ۱۸ درصد افزایش یافت و به چرخه سوخت‌رسانی بازگشت.

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه یکی از مناطق سی و هفتگانه ایران است که دارای چهار ناحیه مشتمل بر ۱۰ شهرستان تربت‌حیدریه، مه‌ولات، زاوه، خواف، رشتخوار، کاشمر، خلیل‌آباد، کوهسرخ، گناباد و بجستان است.

این شرکت منطقه‌ای سوخت‌رسانی جنوب خراسان رضوی، تامین قسمتی از نیاز مصرفی سوخت ۲ استان خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان را عهده‌دار است.

این منطقه دارای ۶۵ باب جایگاه عرضه سوخت مایع، ۲ فروشندگی سکودار و ۱۲ فروشندگی فرآورده‌های نفتی معمولی و همچنین ۳۳ باب جایگاه عرضه گاز طبیعی با ۱۴۳ نازل فعال است.

همچنین منطقه تربت‌حیدریه دارای ۸۸۴ مصرف کننده عمده، هشت هزار و ۸۰۰ مصرف کننده جزء، ۶۹ کارخانه و صنایع تبدیلی، ۱۴۱ معدن (۷۵ معدن فعال) است.

ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید