توزیع انواع فرآورده‌های نفتی در منطقه تربت‌حیدریه ۱۱ درصد افزایش یافت

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه گفت: پارسال بیش از ۹۰۲ میلیون لیتر انواع فرآورده‌های نفتی در منطقه تربت‌حیدریه توزیع شد که این میزان افزایش ۱۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ دارد.

جواد بلندی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس پارسال مصرف بنزین با ۱۲ درصد افزایش به بیش از ۳۷۳ میلیون لیتر، مصرف نفت گاز با ۱۱ درصد افزایش به بیش از ۵۲۰ میلیون لیتر و مصرف نفت کوره با ۴۳ درصد افزایش به حدود ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار لیتر رسید.

وی بیان کرد: همچنین مصرف نفت سفید با ۴۰ درصد کاهش به حدود ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار لیتر و گازمایع با ۲۴ درصد کاهش به کمتر از ۱۰ هزار و ۳۰۰ تن رسید.

مدیر شرکت نفت منطقه تربت‌حیدریه همچنین گفت: در تعطیلات نوروز امسال نیز با وجود افزایش هفت درصدی مصرف بنزین، شاهد توزیع بی‌وقفه سوخت و ارایه خدمات مطلوب به مسافران نوروزی و زایران حضرت ثامن‌الحجج (ع) بودیم.

وی ادامه داد: در راستای تکریم ارباب رجوع و تحقق مسوولیت اجتماعی، تیم‌های کنترلی و ‌نظارتی‌ منطقه و ستاد شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در قالب گلگشت نوروزی از ۱۵ اسفند پارسال فعال و به‌صورت مستمر فعالیت مجاری عرضه سوخت را مورد بررسی قرار داده و این روند تا پایان تعطیلات عید سعید فطر ادامه داشت.

بلندی افزود: انبار این منطقه نفتی در نوروز امسال از بیش از ۴۲ میلیون و ۷۰۰ هزار لیتر انواع فرآورده به حوزه عملیاتی منطقه تربت‌حیدریه، خراسان جنوبی و زاهدان ارسال و سهم حوزه عملیاتی منطقه تربت‌حیدریه از این میزان، نزدیک به ۳۰ میلیون لیتر بود.

وی همچنین گفت: در این مدت بیش از هشت میلیون و ۷۰۰ هزار لیتر فراورده نفتی به خراسان جنوبی و بیش از چهار میلیون لیتر به زاهدان ارسال شده است.

به گزارش اعتمادساز، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه یکی از مناطق ۳۷ گانه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران است که دارای چهار ناحیه مشتمل بر ۱۰ شهرستان تربت‌حیدریه، مه‌ولات، زاوه، خواف، رشتخوار، کاشمر، خلیل‌آباد، کوهسرخ، گناباد و بجستان است.

این منطقه نفتی دارای ۶۵ باب جایگاه عرضه سوخت مایع، ۲ فروشندگی سکودار و ۱۲ فروشندگی فرآورده‌های نفتی معمولی و همچنین ۳۳ باب جایگاه عرضه گاز طبیعی با ۱۴۳ نازل فعال است.

همچنین منطقه تربت‌حیدریه دارای ۸۸۴ مصرف کننده عمده، هشت هزار و ۸۰۰ مصرف کننده جزء، ۶۹ کارخانه و صنایع تبدیلی، ۱۴۱ معدن (۷۵ معدن فعال) است.

ناوگان حمل و نقل منطقه نیز، دارای ۳۱۸ نفتکش است.

مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌حیدریه با مزیت‌های مختلف در حوزه کشاورزی، معدن، صنعت و تجارت در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید