افزایش تولید گوشت مرغ در جوین خراسان رضوی

مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: هزار و ۶۰۰ تُن گوشت مرغ در این شهرستان خراسان رضوی از ابتدای امسال تولید شده، که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۵ درصد بیشتر شده است.

به گزارش اعتمادساز، علی اکبر قارزی توسعه زنجیره صنعت مرغ در غرب خراسان رضوی را عامل افزایش تولید گوشت مرغ دانست و افزود: برای تولید این میزان گوشت مرغ ۸۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری‌ شهرستان جوین انجام شده است.

وی تصریح کرد: مدت هر دوره جوجه‌ریزی ۶۰ تا ۷۰ روز است که مجوز جوجه‌ریزی برای واحدهای مرغداری در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفتن فاصله زمانی بین ۲ دوره جوجه‌ریزی، صادر می‌شود.

از مجموع ۱۶ واحد مرغداری گوشتی شهرستان جوین هم اینک ۱۲ واحد فعالیت دارند.

وسعت زمین‌های باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندر قند، پیاز، انگور و پسته است.

این شهرستان ۱۲ هزار بهره بردار در بخش های کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور دارد.

شهر نقاب، مرکز شهرستان جوین در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید