معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۱۲۴ ایستگاه سلامت برای خدمترسانی به زائران رضوی همزمان با دهه پایانی صفر در خراسان رضوی فعال است.
به گزارش اعتمادساز، دکتر سید جواد حسینی افزود: از این تعداد ۱۴ ایستگاه سلامت در مسیر قوچان تا مشهد، ۹ ایستگاه در مسیر مشهد تا تربت حیدریه، ۶ ایستگاه در مسیر سبزوار تا نیشابور، ۶ ایستگاه در مسیر گناباد تا تربت حیدریه، ۶ ایستگاه در مسیر نیشابور تا ملک آباد، ۶ ایستگاه در مسیر تربت جام تا فریمان، ۶ ایستگاه در مسیر مشهد تا نیشابور، هفت ایستگاه از سرخس تا مشهد، ۶ ایستگاه از مشهد تا فریمان و مابقی در سطح شهر مشهد دایر است.
وی ادامه داد: ۷۰۰ بازرس بهداشت محیط و حرفهای در استان خراسان رضوی همزمان با دهه پایانی ماه صفر نظارت بر مکانهای اسکان زائران، تکایا، مساجد، موکبها و ایستگاههای صلواتی، اماکن عمومی، مراکز بین راهی، مراکز تهیه و تولید و توزیع مواد غذایی، محلهای طبخ، توزیع و عرضه غذا، شربت، چای، کلرسنجی آب آشامیدنی و سنجش کیفیت آب و مواد غذایی عرضه شده را بر عهده دارند تا مشکلی برای مهمانان امام مهربانیها پیش نیاید.
دبیر کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست قرارگاه عملیاتی زائران دهه آخر صفر بیان کرد: در دهه پایانی صفر کنترلهای بهداشتی و مراقبت از شیوع بیماریها با علائم «سندرومیک» برای زائران خارجی در پنج مرز باجگیران، لطف آباد، سرخس، دوغارون و پایگاه فرودگاه شهید هاشمینژاد مشهد انجام میشود.
دکتر حسینی افزود: همچنین در این مدت ۲۰۰ کارشناس بازرس دامپزشکی خراسان رضوی نظارت و بازدید از کشتارگاههای استان را بر عهده خواهند داشت.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده پزشکی تربتجام است.
ایرنا