۹ واحد صنفی به علت تخلفات بهداشتی در نیشابور مهروموم شد.
به گزارش اعتمادساز، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: پیروی عدم توجه به موازین بهداشتی، ۹ واحد صنفی در نیشابور، برابر مقررات اصلاحیه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مهروموم شدند.
هادی حسین زاده گفت: عدم رعایت شیوه نامههای مرتبط با بهداشت فردی، سلامت مواد غذایی و بهداشت ابزار و تجهیزات، مهمترین تخلفات بهداشتی این مراکز میباشند.
او مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مهروموم شده را شامل کافه، قنادی، تالار پذیرایی، عصاره گیری و میوه فروشی اعلام کرد و ادامه داد: این واحدها پیرو اعلام نواقص بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط و عدم توجه متصدیان به تذکرات اعلام شده، باحضور نماینده امور حقوقی دانشگاه و مقام قضایی مهروموم شدند.
حسین زاده یادآور شد: پس از طی مراحل قانونی با درخواست متصدی، واحد پلمب شده فقط جهت رفع نواقص بهداشتی فک پلمب خواهد شد و با تایید کارشناس بهداشت محیط منطقه، اجازه فعالیت را دریافت خواهد کرد.
وی اظهار داشت: همشهریان میتوانند شکایات بهداشتی خود را از طریق سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ جهت پیگیری در اسرع وقت توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای، اطلاع رسانی کنند.
وی در پایان تصریح کرد: هم اکنون ۳۸ کارشناس بهداشت محیط در مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور مشغول به ارائه خدمت و نظارتهای بهداشتی میباشند و از ابتدای سال تا کنون ۷۸ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی یا اماکن عمومی با توجه به نواقص بهداشتی مهروموم شده اند.
باشگاه خبرنگاران جوان