مشهد پایلوت سامانه جامع گردشگران سلامت در کشور شد

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگران سلامت با هدف دوری از سودجویی افراد سودجو و واسطه‌گر در حوزه سلامت از ابتدای سال ۱۴۰۳ در مشهد به عنوان شهر پایلوت کشور فعال می‌شود.

به گزارش اعتمادساز، داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با خبرنگاران پیرامون راه‌اندازی سامانه جامع گردشگران سلامت اظهارداشت: در نشست گردشگری مقرر شد که سامانه جامع گردشگران سلامت از ابتدای سال 1403 در مشهد به عنوان شهر پایلوت کشور آغاز شود ، برنامه‌ای که پیشنهاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود و خوشبختانه مورد موافقت مسئولان کشوری و استانی قرار گرفت.

وی تأکیدکرد: از این پس تمامی گردشگران سلامت از طریق این سامانه وارد مراکز درمانی دارای مجوز ipd مشهد می‌شوند و تمامی اطلاعات آنها پیش از ورود به بیمارستان و دریافت خدمات درمانی موردنیاز در این سامانه ثبت می‌شود.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سامانه جامع گردشگران سلامت با هدف دوری از سودجویی افراد سودجو و واسطه‌گر در حوزه سلامت فعال شده است، خاطرنشان کرد: ویژگی بارز و شاخص سامانه جامع گردشگران سلامت در این بوده که بیماران غیرایرانی می‌توانند ضمن ارتباط مستقیم و بی‌واسطه با پزشک و بیمارستان، با تعرفه قانونی و مصوب خدمات درمانی موردنیازشان را در بیمارستان‌های باکیفیت و دارای مجوز ipd دریافت نمایند.

خوش‌شکن گفت: خدمات درمانی در ایران متناسب با استانداردهای روز دنیا و با قیمتی به مراتب پائین‌تر از سایر کشورها به گردشگران سلامت ارائه می‌شود و ما همواره رضایت‌مندی بالای بیماران غیرایرانی را از خدمات درمانی دریافتی در ایران شاهد بودیم و با راه‌اندازی سامانه جامع گردشگران سلامت شاهد دوری افراد سودجو در حوزه سلامت و رضایت‌مندی بیش از پیش گردشگران سلامت خواهیم بود.

گفتنی است, طبق اعلام استاندار خراسان رضوی قریب به 80 هزار گردشگر سلامت «بیمار خارجی» در مشهد در سال 1402 پذیرش و یا از خدمات درمانی استفاده کرده‌اند‌ که بالاترین آمار طی 10 سال گذشته بوده است و بر اساس ‌گزارش‌های دریافتی قبل از دوران کرونا در بهترین حالت 25 هزار بیمار خارجی داشتیم و در سال گذشته هم 65 هزار نفر پذیرش شدند.

تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید