رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ایامی مانند اربعین و دهه پایانی ماه صفر و شرکت مسلمانان از سراسر جهان در این مراسمها نشان از این دارد که جامعه در حال تمرین برای کسب آمادگی ظهور است و در نهایت نیز مسیر خود را در این راستا طی میکند.
به گزارش اعتمادساز، به نقل از بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، سیدامیرحسین قاضیزادههاشمی شامگاه پنجشنبه در مراسم رونمایی از سرود 2 زبانه فارسی و عربی تولیدی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی با مشارکت حشدالشعبی عراق با عنوان “مسیرعاشقی” اظهارداشت: ایامی مانند اربعین و دهه پایانی ماه صفر و شرکت مسلمانان از سراسر جهان در این مراسمها نشان از این دارد که جامعه در حال تمرین برای کسب آمادگی ظهور است و در نهایت نیز مسیر خود را در این راستا طی می کند.
وی، سرود “مسیر عاشقی” را کاری زیبا و با هدف پاسداشت شهدای مشترک جهان اسلام دانست و افزود: امیدواریم این سرود جای خود را در جامعه اسلامی ما به خوبی باز کند تا معرف حقایق باشد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: امید داریم که این بنیاد شهید و امور ایثارگران در جهت پررنگ تر شدن معرفی شهدا بیش از پیش به خوبی عمل کند.
سرکنسولگر کشور عراق در مشهد نیز اظهارداشت: شهیدان سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس ودیگر شهدایی که اهداف مشترکی در راه مبارزه با داعش داشتند رابطه کشور عراق با ایران را بهبود و پیوند این دو کشور را مستحکم کردند.
عبدالکریم البصری در رابطه با کلیپ ساخته شده با عنوان “مسیر عاشقی” بیان کرد: بیشتر کلیپهای شهدا که تا الان دیدم در ارتباط با لحظه شهادت یا هنگام عملیات است، اما “مسیر عاشقی” اتفاقات بعد از شهادت در رابطه با خانوادههای شهدا را نشان میدهد که مرا بسیار تحت تاثیر قرار داد.
البصری تاکید کرد: در آینده امیدوارم با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و کنسولگری عراق بتوانیم همکاریهای فرهنگی خوبی داشته باشیم و خدمت بیشتری به شهدا و خانواده شهدا انجام دهیم.
مدیرتولید سرود “مسیر عاشقی” نیز در خصوص تهیه این اثر گفت: این سرود به سفارش بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان رضوی و با مشارکت مجموعه فن المقاوم و مدیریه الاعلام حشدالشعبی عراق صورت گرفته است.
سید مجتبی ذبیحی اظهار کرد: بخشی از این سرود در ایام اربعین بر سر مزار سردار شهید ابومهدی المهندس در کربلا، بخشی دیگر در کرمان و آرامگاه شهید سردار حاج قاسم سلیمانی و بخشی از آن در مشهد با همکاری 30هنرمند نوجوان و جوان اجرا شده است.
ذبیحی بیان کرد: بخش عربی این گروه سرود برای اولین بار توسط جوانان کشور عراق و به دو زبان فارسی عربی خوانده شده است.
گفتنی است شعر فارسی این اثر از محمد جواد الهی پور و شاعر بخش عربی، مرتضی حیدری آل کثیر است و اجرای این کار توسط سه گروه سرود از کرمان، عراق و مشهد مقدس به کارگردانی سید مهدی خلیفه سلطانی صورت گرفته است.
تسنیم