فعالیت ۶۰ شرکت توزیع دارو زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: واحد تدارک و توزیع دارو ، ۶۰ شرکت توزیع دارو در استان خراسان رضوی  را تحت پوشش دارد که  برنامه‌ریزی می‌کند و به‌گونه‌ای عادلانه دارو به  واحدهای دولتی و خصوصی توزیع شود.

به گزارش اعتمادساز به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، حسین خوبان با اشاره به اینکه واحد تدارک و توزیع دارو در سطح استان  تلاش می‌کند تا  دارو در مسیر نامناسب قرار نگیرد و به بیماران ارائه شود، اظهار داشت: برخی از داروها عمومی و برخی تخصصی و فوق تخصصی هستند که برای این داروها گاهی از اوقات کمبودهایی در سطح کشور احساس می‌شود که به صورت حواله یا سهمیه به بیماران واگذار می‌شود.  سامانه الکترونیک تیتک داروها را رهگیری می‌کند تا دارو به بیماران با قیمت مصوب و با استانداردهای لازم برسد و از قاچاق دارو تا حد ممکن جلوگیری شود.

وی با اشاره به اینکه داروهای بیماران شیمی درمانی بر مبنای صلاحدید شورای اختصاص دارو، به داروخانه های ویژه ای ارایه می‌شود، اظهارکرد:داروهای بیمارستانی  نیز به داروخانه های نزدیک بیمارستان  که سابقه تخلف ندارند، ارایه می‌شود.

مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه داروهای تحت کنترل مانند امفتامین‌ها در داروخانه به صورت ویژه و بر مبنای تخصص در اختیار مردم  قرار داده می‌شود، گفت:  واحد نظارت و بازرسی بر داروخانه‌ها و توزیع دارو نیز بر نحوه ارائه خدمت داروخانه‌ها و شکایات مردمی رسیدگی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه همچنین در اداره دارو؛ پروانه داروخانه برای مسئولان فنی صادر می‌شود، گفت: واحد مخدر نیز بر روند خرید و تأمین و توزیع دارو در سطح استان نظارت دارد و بر کلیه بیمارستان‌ها و دی‌کلینیک‌هایی که از داروی مخدر استفاده می‌کنند، نظارت خواهند داشت. 600 کلینیک ترک اعتیاد به صورت سهمیه، دارو دریافت می‌کنند و پوکه خالی را تحویل می‌دهند، علاوه براین واحد نظارت بر الکل نیز بر جریان مصرف الکل در کارخانجات دارویی و تهیه سرکه نظارت دارند.

مدیر اداره دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه واحد نظارت بر تولید دارو نیز بر روند تولید دارو و رعایت استانداردهای مورد نیاز نظارت دارند، ابراز کرد: واحد نظارت بر صرف دارو در بیمارستان دولتی و خصوصی بر امر دارورسانی و فرایند های انجام شده نظارت دارند.

خوبان تأکید کرد: کمبودهای دارویی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد عموماً در راستای کمبود داروهای تولیدی و وارداتی در کل کشور است که با برنامه‌ریزی‌های مختلف تلاش می‌شود دارو به مقدار مورد نیاز در دسترس بیماران قرار گیرد.

تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید