طالبان اجازه برگزاری کورس‌ زمستانی برای دختران و پسران در ولسوالی یکاولنگ بامیان را دادند

ولسوال حکومت سرپرست طالبان برای ولسوالی یکاولنگ بامیان، لایحه‌ای را در صفحه فیس بوک خود منتشر کرده است که بر اساس آن اربابان و موسفیدان روستاها مکلف شده‌اند تا برای دختران و پسران در این ولسوالی کورس‌های زمستانی دایر کنند.

به گزارش ۸صبح، کابل،حاجی مختار احمدی، ولسوال طالبان برای ولسوالی یکاولنگ حصه اول ولایت بامیان، روز سه‌شنبه، هفتم جدی، پس از نشر این لایحه در صفحه فیس‌بوکش به روزنامه ۸صبح گفت که این تصمیم به درخواست مردم این ولسوالی از سوی حکومت محلی این ولسوالی برای آموزش دختران و پسران قابل تطبیق است.

او افزود: «این لایحه به منظور استفاده خوب از زمستان پیشرو برای آموزش دختران و پسران مردم انجام شده تا بتوانند در نزدیک خانه‌های‌شان درس بخوانند.»

بربنیاد لایحه منتشر شده، دختران و پسران با رعایت ارزش‌های اسلامی می‌توانند زیر یک سقف در کورس‌های زمستانی مضامین مکتب و دین را فرا بگیرند.

در این نامه که عنوانی بزرگان این ولسوالی نوشته شده است، آمده که اربابان، موسفیدان، استادان و تحصیل کرده‌ها مکلف هستند تا در برگزاری کورس‌های زمستانی در روستا‌های این ولسوالی مسوولیت خود را انجام دهند.

ولسوال یکاولنگ بامیان در این نامه گفته است: «گرم نمودن حسینیه‌ها و مساجد برای کورس‌های زمستانی ضروری است و دانش‌آموزان مکتب از صنوف اول تا دوازدهم مکلف‌اند تا در این کورس‌ها اشتراک کنند.»

بر بنیاد این نامه، علاوه از آموزش نصاب معارف و آماده‌گی کانکور آموزش مضامین دینی نیز الزامی است و مدارسی دینی نیز در روستاهای این ولسوالی باید فعال شوند.

در پایان این نامه تذکر داده شده است که اربابان و بزرگان روستاها در این ولسوالی باید از اجرای این طرح در آخر ماه حوت به حکومت محلی این ولسوالی گزارش بدهند.

با این حال، خاطرنشان شده است که اگر فردی از اجرای این طرح سر باز زند با برخورد قانونی حکومت محلی مواجه خواهد شد.

این لایحه در ولسوالی یکاولنگ بامیان در حالی نشر شده است که در پی تحولات اخیر هزاران دانش‌آموز دختر و پسر از رفتن به مکتب بازمانده‌اند و روند عادی آموزش در کشور مختل شده است.

دیدگاهتان را بنویسید