هنوز چند هفته از اظهارنظر فرمانده نیروی انتظامی گناباد مبنی بر اینکه هیچ سرعتگیر استانداردی در این شهرستان وجود ندارد، نگذشته بود که یکی از اعضای شورای اسلامی گناباد در اظهارنظری عجیب گفت: برخی از فوتیها با عبور از روی همین سرعتگیرها زنده شدهاند.
به گزارش اعتمادساز، اظهارنظر عجیب علیرضا موحد، عضو شورای اسلامی شهر گناباد که در فضای مجازی منتشر شد و خیلی زود دست به دست چرخید و به گوش بیشتر گنابادیها رسید، نه تنها باعث خوشحالی آنها نشد، بلکه واکنش منفی و طنزآلود شهروندانی را به دنبال داشت که دل خوشی از آسفالت معابر و سرعتگیرهای جادههای شهرستان نداشتند. نارضایتی شهروندان گنابادی اما پیشتر، از زبان فرمانده نیروی انتظامی شهرستان گناباد هم رسانهای شده بود، وقتی پشت تریبون اعلام کرده بود که هیچ سرعتگیری در این شهرستان استاندارد نیست و مخاطرات جادهای به همراه خواهد داشت.
حالا اما یکی از اعضای شورای اسلامی شهر گناباد که البته هیچ تخصصی هم در حوزه مسائل پزشکی و درمانی ندارد، به طور ضمنی مدعی شده بود که این سرعتگیرها نه تنها استاندارد هستند، بلکه باعث نجات جان فوتیها ( افراد بیهوش و به کما رفته) هم میشوند. ظاهراً علیرضا موحد ادعای خود را براساس گفتههای یکی از شهروندان یا اطرافیان خود در سالهای دور مطرح کرده بود.
خبرنگار تسنیم پیگیر صحت یا سقم ادعای عضو شورای شهر گناباد شد و دریافت که فرد نجاتیافته کارمند بازنشسته اداره برق شهرستان گناباد است. این فرد درباره اتفاق موردنظر به ما گفت: حدود 16 سال پیش یعنی در سال 86 و در پی انجام عملیات برقرسانی دچار حادثه شدم و همکارانم، بنده را با ماشین شخصی به بیمارستان 15 خرداد بیدخت انتقال دادند، اما به گفته آنها در مسیر و هنگام عبور از سرعتگیر به هوش میآیم.
وقتی از او پرسیدیم که مدرک یا سند پزشکی دارید که نشان دهد سرعتگیر باعث شده به هوش آمده یا جان دوباره بگیرید، گفت: سند و مدرک خاصی وجود ندارد، جز اینکه همراهانم به من اینچنین گفتند!
علوم پزشکی گناباد: مصداق مورد تأییدی برای این ادعا نداریم
عضو شورای شهر گناباد که یکی از وظایفش رسیدگی به مشکلات شهری شهروندان است، ادعای بزرگی کرده بود و نمیشد به سادگی از کنار آن عبور کرد، برای همین به سراغ دانشگاه علوم پزشکی گناباد رفتیم و آنها نیز به ما گفتند که هیچ مصداقی برای اثبات گفته عضو شورای شهر ندارند و ظاهراً استناد ایشان فقط به یک مورد خاص بوده و از آنجا که آن فرد مورد نظر هم با ماشین شخصی و نه اورژانس به بیمارستان انتقال یافته، گزارش ثبتشدهای در این خصوص وجود ندارد!
بررسیهای بیشتر خبرنگار تسنیم هم تنها به یک جا ختم میشد، اینکه هیچ سند و مدرک علمی و پزشکی که ثابت کند سرعتگیرهای گناباد باعث تلنگر به جان یک بیمار فوت شده یا به کمارفته و زنده شدن وی می شود، وجود ندارد! به عبارتی عضو شورای اسلامی شهر گناباد به دلایلی که مشخص نیست یک مطلب غیرکارشناسی و غیرعلمی را مطرح کرده که نه تنها دردی از مشکلات مردم دوا نمیکند، بلکه هزینههایی برای مدیریت شهرستان در برداشته و به ناامیدی مردم برای سروسامان یافتن مشکلات شهری دامن میزند.
این شهر جهانی است؛ حواستان هست؟!
ای کاش عضو شورای شهر گناباد پس از شنیدن سخنان فرمانده نیروی انتظامی شهرستان که گفته بود هیچ سرعتگیر استانداردی در شهرستان وجود ندارد و این سرعتگیرها در کنار آسفالت نامناسب به بالارفتن آمار تصادفات و تلفات انسانی منجر میشود، یا پس از شنیدن گلایههای مردم بخاطر وجود این سرعتگیرهای مخل آسایش و امنیت، به وظیفه ذاتی خودش یعنی رفع مشکلات شهری و شهروندی میپرداخت، نه اینکه بگردد و یک سند غیرکارشناسی برای رد ادعای فرمانده نیروی انتظامی و همچنین رفع مسئولیت از گردن خودش و سایر مسئولان شهرستان پیدا و هزینهتراشی کند.
ای کاش این عضو شورای شهر و سایر اعضای این شورا و مسئولان شهرستان حواسشان به این نکته مهم باشد که تنها اثر ثبت جهانیشده خراسان رضوی در گناباد است و به واسطه همین اثر و دهها اثر ارزشمند و تاریخی دیگر سالانه گردشگران ایرانی و خارجی زیادی به این منطقه سفر میکنند و مسئولان باید برای بالا بردن درآمدهای حاصل از گردشگری هم که شده درصدد رفع مشکلات زیرساختی و زیباسازی شهرستان باشند نه نادیده گرفتن این مشکلات.
تسنیم