رئیس اتاق مشترک ایران و ترکمنستان از حضور بیش از ۸۰ تاجر هویت دار در نمایشگاه بینالمللی صادرات به کشورهای آسیای میانه و افغانستان در مشهد خبر داد.
به گزارش اعتمادساز، رمضان بهرامی در جمع خبرنگاران گفت: نمایشگاه بینالمللی صادرات به کشورهای آسیای میانه و افغانستان از اول تا چهارم آبان ماه سال جاری در محل نمایشگاه بینالمللی مشهد برگزار خواهد شد.
وی افزود: این فعالیت فرصت بسیار خوبی برای فعالان اقتصادی ترکمنستان، تجار و بازرگانان عضو اتاق مشترک ایران و ترکمنستان است و به نظر من به نوعی اکسپوی خراسان است.
بهرامی با اشاره به هیات 150 نفری در نمایشگاه اکسپوی تهران که افزایش 15 تا 20 درصدی صادرات به ترکمنستان طی 6 ماه گذشته را به همراه داشت، بیان کرد: این نمایشگاه توانمندی صادراتی ایران محسوب می شود و برگزاری آن میتواند ظرفیت بسیار خوبی برای مبادلات تجاری باشد، زیرا صادرات در حال رشد نیاز به کالاها و خدمات حتی محصولات نهایی ما را دارد و همچنین این مبادلات تجاری برای ما بسیار حائز اهمیت است و به طور قطع این نمایشگاه بهتر از شرایط اعزامی ما خواهد بود.
عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت کشور با اشاره به آن که بزرگترین و فعالترین تجار ،بازرگانان و تولید کنندگان ترکمنستان وارد ایران میشوند، گفت: به نظر من خراسان مانند یک پایتخت اقتصادی برای ما ارزشمند است و دارای پتانسیل بسیار خوبی است لذا در بحث منافع ملی فعلا به دلیل زمینه اتصالات، درب ورودی تجار و بازرگانان به سوی ایران از خراسان رضوی شروع میشود و این نمایشگاه می تواند بهترین موقعیت برای تجار و بازرگانانی باشد که حداقل در استانهای مرزی هستند و میتوانند از آن استفاده کنند.
بهرامی تاکید کرد: من از فعالان اقتصادی داخل ایران تقاضا دارم که این نمایشگاه را جدی بگیرند و امیدوارم بر اساس ذائقه و خواسته تجار ترکمنستانی بتوانیم تفاهمات و مبادلات تجاری را داشته باشیم.
وی تصریح کرد: امیدوارم طی روزهای آینده تعداد افراد بیشتری به این 80 تاجری که اعلام آمادگی برای حضور کردهاند، اضافه شود.
رئیس اتاق مشترک ایران و ترکمنستان عنوان کرد: استقبال تجار ترکمنستان از این نمایشگاه و خروجی آن سبب رشد مضاعفی برای حوزه تجارت با ترکمنستان خواهد بود. همچنین در کوتاهترین مدت و تا پایان سال شاهد این اتفاق خوب خواهیم بود.
بهرامی با بیان اینکه این قبیل رویدادها باید بیش از این در شهر مشهد برگزار شود، گفت: تولید کنندگان شناخت زیادی روی صادر کنندگان ندارند و این یک خلا محسوب می شود که اتاق مشترک می تواند این موضوع را حل کند.
تسنیم