تولید زعفران در “جغتای” خراسان رضوی ۵۰ درصد کاهش یافت

مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: گرما و خشکسالی در کنار سرمازدگی مزارع در سال گذشته موجب کاهش ۵۰ درصدی تولید و برداشت زعفران در این شهرستان خراسان رضوی شده است.

به گزارش اعتمادساز، علیرضا دلبری اظهار کرد: شهرستان جغتای ۸۰۰ هکتار کشتزار زعفران دارد که سال گذشته سه تن محصول از این کشتزارها برداشت شد اما این میزان امسال به نصف کاهش یافته است.

وی تصریح کرد: زعفران در ردیف محصولات کم‌آب‌طلب و با ارزش اقتصادی بالاست و در موسم برداشت اشتغالزایی خوبی ایجاد می کند.

مدیر جهاد کشاورزی جغتای ادامه داد: هرساله برداشت زعفران در این شهرستان از نیمه دوم آبان آغاز و تا دهه اول آذرماه ادامه می یابد.

شهرستان جغتای از قطب های مهم کشاورزی و دامپروری خراسان رضوی است که سالانه افزون بر ۵۴۸ هزار تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در این منطقه تولید می شود و از این طریق بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال درآمد عاید بهره برداران می شود.

جغتای با ۳۴ هزار هکتار عرصه زراعی و باغی یکی از مراکز اصلی خراسان رضوی در زمینه تولید محصولات اساسی و راهبردی کشاورزی چون گندم، چغندرقند، ذرت، گردو، انگور، فلفل، زعفران و پسته است.

ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید