معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: امروز که مقام معظم رهبری افق تمدن نوین اسلامی را بشارت دادند، بدون تردید میتوانیم قرآن و سرمایه قرآن را به عنوان مطمئنترین نسخه برای رسیدن به قله تمدن اسلامی به بشریت معرفی کنیم.
به گزارش اعتمادساز، حجت الاسلام والمسلمین حجت گنابادینژاد شامگاه چهارشنبه در افتتاحیه هفدهمین نمایشگاه، تقارن این افتتاح را با ماه مبارک رمضان و بهار طبیعت در جوار حرم مطهر رضوی به فال نیک گرفت و آنرا مایه برکت دانست.
وی با بیان اینکه قرآن معجزه بزرگی است که توسط پیامبر(ص) از سوی خدا به عنوان بزرگترین رهاورد بعثت برای هدایت بشر نازل شده است، گفت: هنگامی که قرآن بر پیامبر نازل شد، شبه جزیره عربستان در آخرین مرحله انحطاط بود که دلیل این انحطاط ضعف در حوزههای اعتقادی، فرهنگی، مدیریت و حکمرانی مستکبرانه آن بود.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: فصل بازنگری و احیای بشریت با معجزه قرآن که کتاب هدایت بود رخ داد که از مکه آغاز شد و بشر در مسیر تعالی قرار داد. در طول تاریخ، قرآن به عنوان برترین و مطمئنترین کتاب هدایت در عرصههای فردی و اجتماعی درخشیده است.
وی افزود: در عصری که ما توفیق زیست و حیات داشتیم عالمان بزرگی چون علامه طباطبایی با دو اثر گرانسنگ «اصول فلسفه و روش رئالیسم» و «تفسیر المیزان» بنای هدایت بشریت را در دوره انحطاط و تباهی که تفکرات شرق و غرب بنای نابودی را داشت، با سنگر قرآن بنای احیا و نجات بشریت را داشتند که این توفیق ارزشمندی است.
به زعم وی، نهضت امام راحل از سنگر مسجد با جلسات قرآن و تفسیر احیاء شد و پیروزی جبهه حق علیه باطل را به ارمغان آورد.
به تأکید گنابادینژاد، امروز که مقام معظم رهبری افق تمدن نوین اسلامی را بشارت دادند، بدون تردید میتوانیم قرآن و سرمایه قرآن را به عنوان مطمئنترین نسخه برای رسیدن به قله تمدن اسلامی به بشریت معرفی کنیم.
گنابادینژاد ضمن تشکر از تمام افرادی که برای برپایی این نمایشگاه تلاش کردند ابراز کرد: به ویژه ا، همه تشکل های مردم نهادی که با ابتکار و خلاقیت این رویداد بزرگ را در کنار مضجع شریف رضوی به عنوان برترین سند هویتی خراسان به این باشکوهی را رقم زدند تقدیر میکنم.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی ظرفیتهای قرآنی خراسان رضوی در کشور را کمنظیر قلمداد کرد و گفت: این استان در حوزه قرائت قرآن، تلاوت، تدبر مفسران، نشر، هنرهای قرآنی در فعالیتهای آکادمیک و دانشگاهی قرآن در قلهها و به عنوان فعالیت ممتاز در سطح کشور میدرخشد.
گنابادینژاد عنوان کرد: در دولت سیزدهم توجه به قرآن و حمایت از فرصتهای قرآنی از اولویتهای ریاست جمهوری است که این امر بر کسی پوشیده نیست. امید است دستگاههای ملی به ویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به حمایت از فعالیتهای قرآنی در خراسان رضوی به ویژه از نمایشگاه قرآن حمایت لازم را داشته و در این مسیر همچون گذشته همگام باشند.
حضور 470 غرفه در نمایشگاه هفدهم قرآن و عترت
محمد حسینزاده برپایی هفدهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم را به این دلیل دانست که شهر در آستانه ماه رمضان در بستر فعالیتهای قرآنی فضای حال و هوای قرآنی به خود بگیرد.
وی با بیان اینکه بیش از 470 غرفه در این نمایشگاه گردهم آمدهاند، اظهارداشت: این تعداد نشان دهنده تلاشی مردمی است تا رویدادها، محافل و جلسات قرآن در طول مدت برپایی نمایشگاه برگزار و جامعه معرفی شود. شرکتکنندگان فعال در غرفهها تمام توان خود را به میدان آوردهاند تا در این رویداد بزرگ گامی مؤثر در راستای ترویج فرهنگ قرآنی بردارند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با تأکید بر اینکه در طول ایام برگزاری این نمایشگاه باید یکدیگر عهد ببندیم تا سال قرآنی را رقم بزنیم، متذکر شد: قرآن برای یک روز، یک هفته و صرفا برای ماه مبارک رمضان نیست، بلکه این کتاب آسمانی برای هدایت و سعادت یک عمر زندگی بشر نازل شده است.
در پایان مراسم افتتاحیه حجتالاسلام گنابادی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و جمعی از مسئولان استانی از غرفههای نمایشگاه بازدید کردند.
تسنیم