امام جمعه مشهد: دشمن خیلی هزینه کرد تا نظام و ملت ایران را به زانو دربیاورد

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی گفت: دشمن خیلی هزینه کرد تا این نظام و ملت را با روش‌های سخت نظامی و تحریم‌های سنگین اقتصادی به زانو دربیاورد.

به گزارش اعتمادساز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در دیدار با شورای سیاست‎گذاری کنگره ملی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای که ظهر امروز به میزبانی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از مفاهیم قرآنی در همه امور کلی و جزئی جامعه اظهار کرد: تمسک به قرآن کریم، کلید گشایش همه مشکلات از زمان نزول کلام‌الله تا قیامت است. اینجاست که می‌گوییم استشهادات قرآنی در کلام مقام معظم رهبری می‌تواند سرمشق همه باشد؛ آن‌جا که عمده سخنرانان تلاش می‌کنند در مطلع یا بخش محوری سخنان خود به یک آیه قرآن کریم استناد کنند تا غنای کلامشان را بالا ببرند درحالی که رهبر معظم انقلاب در میانه سخن، گاهی به‌صورت عینی به سراغ یک آیه خاص در قرآن کریم می‌روند و نگرش خود را به‌گونه‌ای تحلیل می‌کنند که انسان می‌تواند زاویه دید تازه‌ای به آن آیه پیدا کند.

وی افزود: این مسئله نه‌فقط بر عناصر متدین جامعه بلکه بر آحاد مردم و مسئولان وظیفه است که به قرآن کریم استعانت کنند و در همه شئون، وابستگی به مفاهیم بلند کلام‌الله مجید داشته باشند. براساس همین که تقویت ارتباط مردم با قرآن یک ضرورت است، باید رویدادهای قرآنی با غنا و توجه بیشتری برگزار شوند و تعالیم آسمانی آن در امورات روزانه جریان پیدا کند.

نماینده ولی‌ فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: دشمن خیلی هزینه کرد تا این نظام و ملت را با روش‌های سخت نظامی و تحریم‌های سنگین اقتصادی به زانو دربیاورد. وقتی نتوانست به سراغ راهکارهای فرهنگی رفت و جنگ ترکیبی همه‌جانبه‌ای که امروزه در جریان است، دل و ذهن جوانان ما را هدف گرفته تا میان مردم و نظام افتراق ایجاد کند. در این شرایط، سرمایه‌گذاری بر تقویت اندیشه‌های قرآنی در میان مردم و جوانان، کلید حفظ غیرت دینی و باورمندی مردم است که باید به آن توجه داشت.

ارسال 2600 مقاله به دبیرخانه کنگره

حجت‌الاسلام محمدرضا صالح رئیس جامعة‎المصطفی(ص) العالمیة مشهد مقدس نیز در ابتدای این دیدار به تشریح جزئیات برگزاری این رویداد پژوهشی پرداخت و گفت: تاکنون 147 موسسه علمی پژوهشی برای مشارکت در برگزاری این کنگره اعلام آمادگی کرده‌اند. هم‌چنین تا این لحظه بیش از 2600 مقاله از ایران و کشورهای منطقه به دبیرخانه ارسال شده که از این میان، 1600 مقاله حائز شرایط علمی لازم برای شرکت در جشنواره شده‌اند و این درحالی است که حدود 200 مقاله فقط از خراسان رضوی ارسال شده است.

وی بیان کرد: تا به امروز، 50 نشریه مختلف برای انعکاس مقالات کنگره داوطلب شده‌اند. هم‌چنین برای برگزاری شایسته این رویداد نیز 118 پیش نشست، 67 کارگاه آموزشی و 12 کرسی پژوهشی تحقیقی برپا شده و بنا بر درخواست مراکز استان‌ها، به جای برگزاری یک رویداد افتتاحیه و یک اختتامیه در تهران یا قم، بخش‌های مختلف جشنواره در استان‌های مختلف در بازه‌های زمانی متفاوت فعالیت کنند.

تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید