شهردار مشهد مقدس: مدیریت شهری کمترین چالش در پذیرایی از زائران دهه آخر صفر را داشت

شهردار مشهد گفت: خوشبختانه با برنامه ریزی های صورت گرفته مدیریت شهری کمترین مشکل و چالش را در پذیرایی از زائران دهه آخر صفر را داشت.

به گزارش اعتمادساز، محمدرضا قلندر شریف اظهار داشت: کسانی که باید عملکرد شهرداری در ایام پایانی صفر را ارزیابی کنند، مردم و زائران و مجاوران هستند که از خدمات استفاده کردند. خدمت اصلی و زحمت اصلی بر دوش مردم مشهد بود. مردمی هم از سراسر کشور به مشهد آمدند که میهمان بودند، اما میزبانی کردند.

وی گفت: خوشبختانه باتوجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته مدیریت شهری امسال کمترین چالش و مشکل را در این ایام داشت. همچنین یک مراسم خوب را پشت سر گذاشتیم و در چند ساعت آینده مهمترین اقدام خروج زائران است که آنچه بردوش ما است را به درستی انجام خواهیم داد.

شهردار مشهد تصریح کرد: سعی و کوشش ما این بود که زمینه مناسب برای زیارت دلی زائران ایجاد شود که امیدوارم در این زمینه موفق بوده باشیم.

وی افزود: در این مراسم نیز از عزیزانی که میهمان بودند میزبانی کردند و ما از زحمات آن‌ها قدردانی کردیم.

قلندرشریف خاطر نشان کرد: در حوزه مدیریت شهری ۷۰ هزار محل اقامت را آماده کردیم که خوشبختانه مشکلی پیش نیامد. خدمات متنوعی داشته ایم که به مرور گزارش‌های لازم را ارائه خواهیم کرد.

شهرآرانیوز

دیدگاهتان را بنویسید