آئین افتتاح فاز یک ساختمان ستادی انتقال خون خراسان رضوی

دکتر پیمان عشقی مدیرعامل سازمان انتقال خون کشور با بیان اینکه همه می‌دانند اهدای خون چه جایگاه و اهمیتی دارد و یک داروی حیاتی است که فقط از انسان دریافت می‌شود و هیچ کارخانه ای توان تولید آن را ندارد، گفت: گروه‌های خونی کم یاب وقتی وجود ندارد و کم یاب می‌شود چشم بیماران به مردم است که کمک کنند.
به گزارش روابط عمومی انتقال خون خراسان رضوی ،وی با اشاره بر اینکه این داروی حیاتی قابلیت تولید ندارد و بسیار مهم است، افزود: بحث سلامت خون نیز یکی از مسائل مهم برای ما در سازمان بوده و هست و تمام دستورالعمل‌های علمی رعایت می‌شود و ما تنها سازمان حیاتی کشور هستیم. اما ما را حیاتی ندیده‌اند و برای افتتاح یک ساختمان باید سال‌ها معطل باشیم و حالا جشن هم بگیریم.
مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران در ادامه با بیان این مطلب که بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر سالانه به ما مراجعه می‌کنند و فعالیت ما هیچ تعطیلی ندارد، اما سیستم‌های ما هیچ وقت مورد توجه قرار نگرفته است افزود : ما بالاترین شاخص اهدای خون را در منطقه داریم و امنیت خون در ایران در حد کشور‌های توسعه‌یافته است، اما امکانات ما با آن‌ها قابل مقایسه نیست.
وی ادامه داد: مردم با خیال راحت از خون اهدایی استفاده می‌کنند چراکه ۴۵۰۰ نفر عاشق در این سازمان کار می‌کنند. بیش از ۶ سال است که به سازمان ما اجازه جذب نیرو داده نشده و ما با کمبود نیرو مواجه هستیم؛ و فقط توانستیم ۵۰۰ نیرو در این مدت جذب کنیم.

دکتر پیمان عشقی خاطرنشان کرد: ۲ سال پیش این نکته مطرح شده که پروژه غبار گرفته سناباد رها شده است و من وسوسه شدم که این ساختمان نیمه کاره جمع شود، اما جمع کارکنان فقط یک خواسته داشتند و آن هم سناباد بود. هیچ درخواست رفاهی نداشتند و فقط اتمام این پروژه را مدنظر داشتند.
عشقی انتقال خون بیان کرد : مشهد از دو عنصر عشق و هویت تشکیل شده است و مدیران اینجا فعالیت جهادی دارند. نمی‌دانید که بر پروژه سناباد چه گذشت این پروژه برای ما نگینی است که هیچ گاه آن را فراموش نمی‌کنیم هرچند برای خیلی‌ها این پروژه غباری بیش نیست.

وی تصریح کرد: مشهد شهر پالایشگاه انتقال خون است و دارو‌های حیاتی که از خون تهیه می‌شود یک صنعت استراتژیک است. در این زمینه از آستان قدس دعوت می‌کنم که در این زمینه سرمایه گذاری کند و از شهرداری که در انجام این پروژه با ما همکاری کرد تشکر می‌کنیم. امیدوارم روزی را ببینم که حتی یک لیتر از پلاسمای ما به کشور‌های دیگر برای تولید دارو نرود و تولید دارو در کشور خودمان انجام شود.

دیدگاهتان را بنویسید