۵۰ تن گوشت ماهی خاویار در سبزوار تولید شد

معاون رییس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار گفت: ۵۰ هزار کیلوگرم گوشت ماهیان خاویاری با رهاسازی سه هزار و ۹۰۰ قطعه بچه ماهی در مزارع پرورشی این شهرستان در ۹ ماه گذشته تولید و روانه بازار شده است.

به گزارش اعتمادساز، علی اصغر امانیان اظهار کرد: میزان تولید گوشت خاویار در سبزوار در کل سال گذشته کمتر از ۵۰ تن بوده است که این میزان در سال جاری بدون احتساب سه ماه پایانی به ۵۰ تن افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: سبزوار در حوزه تولید ماهیان خاویاری در خراسان رضوی پیشگام است و هم اینک چهار واحد پرورش خاویار در این شهرستان در ۲ حوزه پروار ماهی و برداشت تخم خاویار فعالیت دارند.

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار گفت: با توجه به ظرفیت سبزوار در تولید شیلات، عملیات ساخت مجتمع آبزی‌پروری و پرورش ماهیان خاویاری شهرستان با حمایت‌ دولت و سرمایه‌گذار بخش خصوصی در مساحت ۶ هکتار با استفاده از آب رودخانه کال شور به ظرفیت اسمی تولید سالانه ۶۰ تن گوشت و ۱.۵ تن خاویار آغاز شده است.

وی افزود: شهرستان سبزوار با تولید سالانه سه هزار و ۳۰۰ تن ماهی سردابی و گرمابی، حدود ۳۰ درصد تولید ماهی خراسان رضوی را در اختیار دارد و در سالیان اخیر همواره رتبه نخست تولید شیلات را در این استان داشته است.

ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید