۴۰۰ اثر به ششمین جشنواره تولید ملی و رسانه خراسان رضوی ارسال شد

مدیر روابط عمومی خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: هیات داوران ششمین جشنواره تولید ملی و رسانه استان داوری ۴۰۰ اثر پذیرفته‌ شده در این جشنواره را در قالبهای مختلف آغاز کرده اند که آثار برتر در مراسم پایانی این جشنواره تقدیر می‌شوند.

به گزارش اعتمادساز، محسن رضوی افزود: طبق هم‌اندیشی انجام شده با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان رضوی، مقرر است مراسم پایانی جشنواره تولید و رسانه در نیمه دوم دی ماه برگزار شود.

دبیر ششمین جشنواره تولید ملی و رسانه به فراهم‌شدن زمینه انعقاد تفاهم‌نامه بین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و خانه صنعت، معدن و تجارت استان پیرامون جهت بخشی به محصولات فرهنگی و رسانه ای در عرصه تولید اشاره و بیان کرد: قرار است رونمایی از این تفاهم نامه در مراسم نشست خبری جشنواره تولید و رسانه برگزار شود.

رییس هیات داوران ششمین جشنواره تولید ملی و رسانه خراسان رضوی نیز در گفتگو با خبرنگار ایرنا به شاخص‌های در نظر گرفته‌شده برای داوری آثار اشاره کرد و گفت: مساله محوری در حوزه تخصصی، امیدواری به آینده، نوجویی و افق گشایی، راهنما و پیشنهاد دهنده، دربرگیرنده و پربازخورد، برندسازی مشهد و استان، هندسه مشخص در نگاه و نگارش، نقد مصلحانه، پرداختن به شعار سال و رفع مشکل صنعت از جمله شاخص هایی است که برای داوری آثار این جشنواره در نظر گرفته شده است.

غلامرضا بنی اسدی اظهار کرد: نوجویی لازمه کار رسانه است و آنچه از یک خبرنگار تخصصی حوزه اقتصادی انتظار می رود، آن است که راهنمایی دهنده بوده و امیدواری به آینده را در دل مردم زنده کند؛ از سوی دیگر آثار رسانه ای تولید شده در استان خراسان رضوی باید بازنمودی از تعلق خاطر مردم به مشهدالرضا باشد. دیگرانی هم که در این جغرافیای مقدس، فعالیت می کنند در همین دایره هویتی کارشان صاحب جایگاه باشد.

وی همچنین لزوم پرداختن به شعار سال مبنی بر مهار تورم و رشد تولید در آثار رسانه ای مرتبط با حوزه اقتصادی را از جمله مولفه های مورد توجه دانست و گفت: جدا از شاخص های حرفه ای که باید خبرنگار در اثر خود لحاظ کند، وفاداری به زبان فارسی و نگارش مبتنی بر آن از مهمترین بایستگی هایی است که در داوری آثار این جشنواره در نظر گرفته شده است.

رییس هیات داوران ششمین جشنواره تولید ملی و رسانه افزود: انتخاب موضوع مناسب، انتخاب تیتر مناسب، شیوه نگارش، رعایت ارزشهای خبری، انتخاب لید مناسب، هماهنگی بین تیتر و متن، استفاده از سبک مناسب، درست نویسی و استفاده از تکنیک مقایسه، خلاقیت و برجستگی و کمیت مناسب کار از مولفه های دیگر برای داوری این آثار است که خروجی یک اثر رسانه ای را مطلوب می کند.

به گفته وی، «علیرضا کتابدار، صادق حاتمی، مجید فکری، محسن موسوی زاده، میترا عبداللهی و مسعود حمیدی» اعضای هیات داوران این جشنواره را تشکیل می دهند.

ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید