رییس اداره جهاد کشاورزی جوین گفت: ۱۴ هزار تن انواع محصول انگور امسال از تاکستانهای این شهرستان خراسان رضوی تولید و روانه بازار شد.
به گزارش اعتمادساز، علی اکبر قارزی افزود: شهرستان جوین ۲ هزار و ۸۴ هکتار تاکستان دیم و آبی دارد که از این نظر از قطبهای تولید انگور در خراسان رضوی محسوب می شود.
وی ادامه داد: بیشترین گونه های انگور برداشت شده در شهرستان جوین “کشمشی، پیکامی، یاقوتی، دیوانه و کُندری” است.
رییس اداره جهاد کشاورزی جوین با اشاره به اهمیت تجهیز باغهای انگور به سایبان گفت: اجرای طرح سایبان در بخشی از باغهای انگور اجرا شده که ارتقای بهرهوری را در پی داشته است.
وی افزود: صرفه جویی در مصرف آب، جلوگیری از تبخیر، کنترل دما و مقاومت در برابر سرما، تگرگ، آفتاب سوختگی و رطوبت از جمله مزایای استفاده از سایبان در باغ های انگور است.
وسعت زمینهای باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندر قند، زیره، پیاز، هندوانه و پسته است و این شهرستان ۱۲ هزار بهرهبردار در بخشهای کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور دارد.
ایرنا