مدیرعامل مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفه ای خراسان رضوی گفت: از سال گذشته تاکنون ۱۹ هنرستان جوار صنعت با هدف توسعه مهارت آموزی در سطح استان خراسان رضوی راهاندازی شد.
به گزارش اعتمادساز، منصوره شریف الحسینی شامگاه چهارشنبه در گردهمایی ملی خیر مؤثر که در دانشکده منتظری مشهد برگزار شد، اظهار کرد: از سال گذشته تاکنون ۱۹ هنرستان جوار صنعت با هدف توسعه مهارت آموزی در سطح استان خراسان رضوی با مشارکت دو طرفه مجمع خیرین و اداره کل آموزشهای فنی و حرفهای استان راه اندازی شده است.
مدیرعامل مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای خراسان رضوی همچنین در ادامه افزود: ایجاد امید از دیگر اهداف مجمع خیرین توسعه و ترویج فنی و حرفهای است به عنوان موتور محرکه شناخته میشود و در انتهای برنامهها باید با شوق و امید در قالب مسوولیتهای اجتماعی به کار خود ادامه دهیم.
وی گفت: شبکه ما به عنوان یک شبکه بزرگ به سمنهای مردمی خواهد پیوست و انتظار داریم همانطور که تاکنون برنامه ریزی درستی داشته، از این پس نیز برنامههای محوری را شاهد باشیم و توسعه یابد کسانی که آمادگی داشته باشند برنامه علمی تدوین کنند توسط مجمع خیرین مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
شریف الحسینی با اشاره به اهمیت جوان گرایی در مجمع خیرین افزود: مصوبه دیگری داشتیم تحت عنوان جوان گرایی که خیلی اهمیت دارد و میانگین سنی افراد حاضر بسیار پایین است.
توانمندی سازی نهادهای مدنی در امور خیریه یک اولویت است
در ادامه همچنین محسن شرکا، دبیر کمیسیون مسئولیتهای اجتماعی اتاق بازرگانی خراسان رضوی اظهار کرد: بنده مسؤلیت اجتماعی را در این می بی نم که به تولید ثروت در جامعه کمک کند و درصدی از آن صرف فرهنگ سازی در راستای برطرف کردن آسیبهای اجتماعی شود. بسیاری از افرادی که درگیر این آسیبها هستند، دچار مشکلات فراوانی بوده که آنها را آزار میدهد.
دبیر کمیسیون مسئولیتهای اجتماعی اتاق بازرگانی خراسان رضوی ادامه داد: بسیاری از مسائل اجتماعی و اقتصادی باعث شده شرایط ما هر روز دچار مشکلات بیشتری در جمع خیرین شود. لذا توانمندی سازی نهادهای مدنی در امور خیریه یک اولویت است و باید ثروت ایجاد کنیم و منافع آن وقف امور خیر باشد.
وی گفت: در حوزه ورزش و خیرخواهانه همیشه دچار مشکل هستیم. این دو حوزه از نظر مالی و حمایتی مشکلات فراوانی دارند و نمونه آن مشکلات تیمهای ورزشی است و درخواست دارم خیرین دور یکدیگر جمع شوند تا برای رفع مشکلات موجود چاره اندیشی کنند.
شرکا با اشاره به ظرفیتهای متعدد کشور در حوزه اقتصادی اظهار کرد: برای کشوری که ده درصد منابع دنیا و یک درصد جمعیت را دارد، ٧۵ میلیون نفر یارانه بگیر افتخار نیست و فقر در کشورمان به شدت دردناک است. بر همین اساس از بزرگان این مجمع درخواست دارم کارگروهی متشکل از صاحبان فکر و اندیشه تشکیل شوند و صندوقی در جهت توانمندسازی خیریهها تشکیل گردد.
مهر