رئیس اداره ورزش و جوانان نیشابور با بیان اینکه چمن مجموعه تختی نیشابور در حال نابودی است، گفت: از آخرین زمان بازسازی و مرمت چمن این ورزشگاه ۳۰ سال میگذرد و طی این سه دهه هیچ اقدامی برای مرمت آن صورت نگرفته است.
به گزارش اعتمادساز، علی فاضلی افزود:زمین چمن ورزشگاه تختی نیشابور به دلیل کمبود زمین چمن طبیعی در نیشابور، تعدد تیمهای فوتبال در سطوح مختلف و نگهداری نامناسب توسط مستاجرین در طول سالهای گذشته تا به امروز کاملا از بین رفته است.
رئیس اداره ورزش و جوانان نیشابور گفت: در زمین چمن مجموعه تختی نیشابور دیگر چیزی به نام چمن وجود ندارد و احیای دوباره آن نیازمند تامین اعتبار لازم برای مرمت و بهسازی و اجرای زیرسازی مناسب و همچنین کاشت چمن جدید است.
وی تصریح کرد: در صورتی که مرمت زمین چمن در دستور کار قرار گرفته و اجرا شود، ورزشگاه نیازمند حداقل تعطیلی یکساله است تا دوباره زمینی با کیفیت مناسب برای فعالیت تیمهای ورزشی فوتبال مهیا شود.
فاضلی با تاکید بر اینکه لازمه داشتن زمین چمن باکیفیت و مناسب، نگهداری اصولی و بهرهکشی در حد استانداردهای اولیه است، عنوان کرد: متاسفانه تعدادی از اماکن سرپوشیده و روباز نیشابور به دلیل قدمت بالا و نگهداری نامناسب دچار فرسودگی شدهاند. سالن شهید بهشتی و مجموعه چمن تختی به دلیل فرسودگی و قدمت بالا و سالن انقلاب به دلیل نگهداری نامناسب در طول سالیان متمادی، نیازمند مرمت و بازسازی است.
یک زمین چمن و این همه بهرهکشی
رئیس اداره ورزش و جوانان نیشابور بیان کرد: چمن ورزشگاه تختی نیشابور به چند دلیل نیازمند بازسازی و مرمت است؛ این چمن از زمان بازسازی و مرمت که حدود 30 سال میگذرد دیگر مرمت نشده؛ تعداد تیمهای فعال فوتبال در شهرستان بسیار زیاد است و تعداد چمنهای سطح شهرستان نیشابور جوابگوی ورزشکاران این رشته نیست؛ به دلیل تعداد بالای تیمها از چمن تختی نیشابور بیشترین بهرهکشی صورت گرفته است .
فاضلی گفت: اگر منصفانه به قضیه نگاه کنیم کمبود زیرساختها باعث به وجود آمدن این مشکل شده است و تنها راهحل رفع مشکل، تامین اعتبار برای بازسازی چمن تختی نیشابور با حمایت اداره ورزش و جوانان و همکاری هیئت فوتبال است؛ باید در این خصوص برنامهریزی مناسب صورت گیرد تا کمترین آسیب به جامعه فوتبالی و تیمهای حاضر در سطوح مختلف لیگهای استانی و شهرستانی وارد شود.
رئیس اداره ورزش و جوانان نیشابور افزود: زمینهای چمن که مربوط به سایر ارگانها و دستگاههاست و بنا به دلایلی رها و غیرقابل استفاده شده باید با همت مدیران مسئول بازسازی و آماده بهرهبرداری شود تا کمبود زمین چمن در شهرستان احساس نشود.
فاضلی گفت: بخش خصوصی و تیمهای فوتبال آمادگی دارند که در این خصوص سرمایهگذاری کنند و در صورت همکاری ارگانها و واگذاری زمینهای بلااستفاده ورزشی با رعایت قوانین و مقررات، آمادگی بازسازی و بروزرسانی امکانات سختافزاری را نیز دارند.
طرح مولدسازی در خدمت توسعه ورزش نیشابور
رئیس اداره ورزش و جوانان نیشابور به موضوع مولدسازی مجموعه ورزشی انقلاب نیشابور هم اشاره کرد و گفت: درخصوص مولدسازی قسمتی از مجموعه ورزشی انقلاب به مساحت 40 هزار مترمربع ( پارکینگهای مجموعه انقلاب) توسط مراجع ذی صلاح پیشنهاد شده است؛ متاسفانه به دلیل تحریمهای ظالمانه استکبار جهانی، دولت با کمبود منابع مالی روبهروست و وزارت ورزش و جوانان و به الطبع اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی و اداره ورزش و جوانان شهرستان نیشابور از این امر مستثنی نیستند.
فاضلی عنوان کرد: عموم شهروندان و ورزشکاران نیشابور نیازمند داشتن فضاهای ورزشی سرپوشیده و روباز به خصوص تخصصی برای فعالیت ورزشی هستند، اما اداره ورزش و جوانان شهرستان با اعتبارات محدود خود نمیتواند پاسخگوی نیازهای جامعه ورزشی نیشابور باشد.
وی افزود: طرح مولدسازی میتواند منابع مالی مورد نیاز ورزش نیشابور و زیرساختی را برای شهروندان نیشابوری تامین کند، لذا اجرای این طرح گام مثبتی در جهت بهینه سازی منابع و امکانات است که با نظارت قوی در حوزه اجرا و بومیسازی میتواند گام مثبت و انقلابی در حوزه ورزش این شهرستان به وجود آورد، همچنان که مقام معظم رهبری ضمن حمایت از طرح مولدسازی خواهان نظارت دقیق بر اجرای این طرح شدند.
رئیس اداره ورزش و جوانان نیشابور خاطرنشان کرد: امروز دولت با اقیانوسی از املاک و داراییهای راکد مواجه است و بر اساس گفته بسیاری از کارشناسان اقتصادی، مولدسازی اموال دولت ضرورت دارد و باید با سرعت انجام شود.
فاضلی افزود: مولدسازی اموال دولتی در چارچوبی که رهبر انقلاب آن را تایید کردهاند میتواند اهرمی برای تبدیل اموال راکد دولتی به داراییهای مولد دولتی شود و برای شرایط فعلی کشور که تحت تحریمهای مضاعف قرار گرفته، امری ضروری و لازم است.
تسنیم