معاون پیشین وزارت خارجه ایتالیا با انتشار عکسی از قهرمان ملی افغانستان، برای جبهه مقاومت آرزوی موفقیت کرده است.
به گزارش اسپوتنیک، گولیلمو پیکی، معاون پیشین وزارت خارجه ایتالیا با انتشار عکسی از احمدشاه مسعود قهرمان ملی در توئیتر نوشت سال جدید “تقدیم به آخرین دژ مقاومت در افغانستان و پنجشیر در برابر بیرحمی طالبان. امیدوارم سال 2022 سالی تعیین کننده و پر از موفقیت باشد. پاینده باد جبهه مقاومت ملی.
او گفته است که میخواهم آغاز سال 2022 را به همه آنانی تقدیم کنم که برای آزادی میجنگند؛ برای همه شکلهای آزادی. ما به دنیایی آزادتر، امن و عادلانه نیاز داریم. از هنگ کنگ گرفته تا ناوالنیج تا پنجشیر.
Vorrei dedicare l’inizio del 2022 a tutti coloro nel mondo che combattono per la libertà, ogni tipo di libertà. Abbiamo bisogno di un mondo più libero sicuro e giusto. Da #HongKong a #Navalnyj al #Panjshir a ogni luogo del mondo dove si soffre la mancaza di #libertà. pic.twitter.com/wL9PMUfrtI
او در کابینه کونته از سال 2018 تا 2019 به عنوان معاون وزارت خارجه کار کرد.
احمد مسعود نیروهای جبهه مقاومت ملی را در پنجشیر رهبری میکند. او پس از سقوط کابل به دره پنجشیر رفت. هرچند جبهه مقاومت و طالبان در ابتدا وارد مذاکره شدند؛ اما پس از شکست مذاکرات، طالبان حملات خود را به پنجشیر آغاز و پس از چندین روز دیگر اعلام کردند که این ولایت را به صورت کامل تصرف کردهاند. نیروهای مقاومت ملی اما میگویند که پنجشیر به صورت کامل سقوط نکرده است و مقاومت ادامه دارد.