فرمانده ارتش پاکستان: جامعه بین‌المللی برای جلوگیری از بحران انسانی در افغانستان کمک کند

فرمانده ارتش پاکستان در گفتگو با یک مقام انگلیسی بر ضرورت ارائه کمک های بشردوستانه برای جلوگیری از وقوع بحرانی انسانی در افغانستان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، مقامات انگلیس و پاکستان در مورد بحران انسانی در افغانستان با هم گفت‌وگو کرده‌اند. در این تماس دو طرف بر ارایه کمک‌های بشردوستانه بیش‌تر به مردم افغانستان تأکید کرده‌اند.

به گزارش دیلی‌تایمز، ژنرال قمر باجوا، رییس ستاد ارتش پاکستان روز گذشته (جمعه) در گفت‌وگو با کریستین ترنر، یکی از مقامات بریتانیا گفته است که جامعه جهانی باید برای جلوگیری از بحران انسانی در افغانستان به این کشور کمک بیش‌تر کند.

دفتر رییس ستاد ارتش پاکستان در بیانیه‌ای گفته است که دو طرف روی موضوعات مربوط به منافع دو کشور و وضعیت امنیتی منطقه‌ از جمله افغانستان گفت‌وگو کرده‌اند.

باجوا در این تماس گفته است: «برای صلح و ثبات منطقه‌ای ضروری است که جامعه بین‌المللی به افغانستان برای جلوگیری از بحران انسانی کمک کند.»

دیدگاهتان را بنویسید