علم‌الهدی: هیچ مقام رسمی و حکومتی ندارم؛ فقط ‌یک طلبه‌ا‌م

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه بنده به‌عنوان نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی هیچ مقام رسمی و حکومتی ندارم، گفت: بنده تنها هماهنگی امور بین اولیا و مسئولان استان را براساس نظرات رهبری انجام می‌دهم، من یک طلبه هستم.

به گزارش اعتمادساز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در همایش طرح جهادگران تبیین که در هتل امامت برگزار شد، با اشاره به آیه 173 سوره مبارکه آل‌عمران «الَّذِینَ قَالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزَادَهُمْ إِیمَانًا وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِیلُ» اظهارداشت: اگر بخواهیم جریان بسیج را در اساتید و طلاب در یک جمله خلاصه کنیم، مصداق این آیه شریفه است.

وی افزود: شما با بصیرتی که دارید شرایط جهان و وضعیت داخلی کشور را به خوبی لمس می‌کنید، با این فراز و نشیب‌های سیاسی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم باید ببینیم که آیا مصداق «حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِیلُ» هستیم و درصدد مقابله با جریان‌های مخالف اصول انقلابی و اسلامی هستیم یا خودمان را عقب می‌کشیم.

ضرورت ایستادگی روحانیت در مقابل جریانات غیر ولایی

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: متأسفانه برخی از روحانیت انقلابی کشور، امروز در جریانات سیاسی و قدرتی که پیش می‌آید و با ولایت زاویه دارند، به‌جای اینکه آماده مبارزه بیشتر شوند، سخن از سازش و گفتگو می‌زنند به این دلیل که بتوانیم سهم و موقعیت خود را در قدرت حفظ کنیم، این فکر مخالف خدمت به امام زمان (علیه‌السلام) است.

وی بابیان اینکه اگر شما خود را در عرصه خدمت گذاری بقیه‌الله (علیه‌السلام) وقف آن حضرت کنید، سعادتمند هستید، عنوان کرد: اگر شما وقف امام زمان (علیه‌السلام) شدید، دیگر نباید به ظرفیت‌ها و مسائل دنیوی توجه داشته باشید، زیرا شما با تمام آثار وجودی و ظرفیت‌های خود وقف آن حضرت شده‌اید، این معنای درست وقف و بسیج است.

آیت‌الله علم‌الهدی اضافه کرد: یک طلبه جوان یا استاد بسیجی باید همه‌چیز خود را صرف موقوف علیه کند و بداند که خودش دیگر سهمی ندارد، بنابراین در زندگی باید در مقابل هر جریانی که کوچک‌ترین زاویه را با وجود امام زمان (علیه‌السلام) و یا حجت ایشان دارد، با تمام قدرت بایستیم، نه اینکه به فکر سازش و گفتگو با آن‌ها باشیم.

وظایف روحانیت با دستگاه‌های حکومتی تفاوت دارد

وی داشتن هماهنگی بین دستگاه‌های حکومتی را ضرورت اداره صحیح کشور دانست و گفت: این امر اقتضا می‌کند تا تمامی دستگاه‌های حکومتی با یکدیگر هماهنگ و یکپارچه عمل کنند اما باید بدانیم ما طلبه هستیم، پاسدار دین خدا، ارزش‌های انقلاب و مبانی فکری دینی و اعتقادی که متعلق به وجود اقدس بقیه‌الله (علیه‌السلام) است.

عضو مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: ما باید در مواضع فهم دینی چه در فقه و چه در عمل محکم و سخت بایستیم بدون اینکه از مواضع خود کوتاه بیاییم و مصلحت‌اندیشانه برخورد کنیم.

وی با اشاره به اینکه بنده به‌عنوان نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی هیچ مقام رسمی و حکومتی ندارم، ابراز کرد: بنده تنها هماهنگی امور بین اولیا و مسئولان استان را براساس نظرات رهبری انجام می‌دهم، من یک طلبه هستم، اینکه می‌گویند مقام معظم رهبری چه‌کار می‌کنند ما نیز همان کار را انجام می‌دهیم، درست نیست، ایشان مدیریت و اداره کشور را برعهده دارند با من طلبه فرق دارند، من باید طلبگی خودم را انجام دهم.

رسالت طلبه؛ ایستادگی در بیان حق است

آیت‌الله علم‌الهدی رسالت طلبه را ایستادگی در حق و بیان آن دانست و افزود: نباید به خاطر رضایت عده‌ای در مقابل جریانات انحرافی سازش کنیم، بایستی در عالم طلبگی نسبت به آنچه لازمه خدمت کردن به اهل‌بیت (علیه‌السلام) است، بایستیم و از هیچ نبردی روی‌گردان نباشیم.

تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید