عدم تائید صلاحیت نامزدهای انتخاباتی بر اساس استعلام مراجع پنج‌گانه است

رئیس ستاد انتخابات تربت‌حیدریه گفت: عدم تائید صلاحیت برخی نامزدهای انتخاباتی بر اساس استعلام و مستندات از مراجع پنج‌گانه است، در عین حال بررسی‌های محلی هیئت اجرایی نیز در این روند نقش دارد.

به گزارش اعتمادساز، سید حسن موسوی، ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهارکرد: با توجه به اینکه امسال شرایط ثبت‌نام متفاوت بود، در مرحله پیش ثبت‌نام از این حوزه انتخابیه ۱۳۳ نفر ثبت‌نام کرده‌بودند اما در مرحله نهایی به دلایل مختلف برخی‌ها منصرف و در نهایت ۷۰ نفر ثبت‌نام خود را قطعی کردند.

وی گفت: پرونده ۷۰ نفر در هیئت اجرایی مورد بررسی قرار گرفت که سه نفر در همان مرحله اول انصراف خود را اعلام و ۴۲ نفر تأیید و ۱۸ نفر عدم احراز صلاحیت و ۷ نفر هم عدم تایید صلاحیت شدند و نتایج همه نیز به نامزدها اعلام و کسانی که اعتراض داشتند اعتراضات خود را به هیئت نظارت استان ارسال کردند.

تاکنون احزاب سیاسی شهرستان کسی را به عنواننامزد انتخاباتی خود معرفی نکردند

موسوی  با اشاره به اینکه تاکنون احزاب سیاسی شهرستان کسی را به عنوان نامزد انتخاباتی خود معرفی نکردند، گفت: البته افراد سلایق سیاسی مختلفی دارند و تمام جریانات سیاسی تلاش می‌کنند مثل دوره‌های قبل کرسی‌های مجلس را کسب کنند.

وی گفت: مدتی در فضای مجازی، موضوعات مختلفی مطرح می‌شد که اغلب توسط اکانت‌های فیک بود. در عین حال مسایل مختلفی اعم از توهین و تهمت و افترا و یا با ساخت کلیپ مطالب نادرستی را عنوان می‌کردند. با ورود نهادهای امنیتی و قضایی مقداری این فضا ساماندهی و افراد شناسایی و احضار شدند و توضیحاتی ارایه دادند.

وی در پاسخ به این سوال که زمزمه‌هایی مطرح است مبنی بر اینکه برخی نامزدها تائید صلاحیت خود را از مراجع استانی یا کشوری گرفتند، گفت: همانطور که عدم تایید و احراز را فرماندار حوزه انتخابیه به نامزدها اعلام می‌کند، در هر مرحله‌ای از بررسی‌ها تائید یا عدم تائید ابتدا به فرماندار اعلام می‌شود و فرماندار مرکز حوزه انتخابیه طبق رسالتی که دارد تأیید یا عدم تائید مجدد انها را ابلاغ می‌کند، در عین حال تاکنون تاییدیه افراد عدم احراز و عدم تایید صلاحیت هنوز به فرمانداری نرسیده‌است وعدم احراز صلاحیت نامزدها اغلب به خاطر کسری در مدارک بوده است.

فارس

دیدگاهتان را بنویسید