رای گیری کلیات لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت به هفته آینده موکول شد

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به بررسی لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت در جلسه امروز این کمیسیون گفت: این لایحه یک‌سری ایرادات و اشکالات جزئی داشت که برای رفع و تصحیح به کارگروه تخصصی عودت داده و براساس تصمیم کمیسیون در جلسه روز یکشنبه هفته آینده این کمیسیون کلیات لایحه با اصلاحاتی که در کارگروه اعمال می‌شود، طرح و به رأی گذاشته خواهد شد.

به گزارش اعتمادساز به نقل از خانه ملت، ولی داداشی، در تشریح نشست امروز (سه‌شنبه ۱۹ فروردین) این کمیسیون گفت: در جلسه امروز کمیسیون اجتماعی مجلس لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت با حضور معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، مشاور رئیس قوه قضائیه در امور زنان و خانواده، نمایندگانی از دستگاه‌های مربوطه، مرکز تحقیقات اسلامی مجلس و مرکز پژوهش‌های مجلی بررسی شد.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس توضیح داد: با توجه به اینکه کارگروه و کمیته زنان و خانواده مجلس مسئول بررسی این لایحه بود، امروز متن نهایی جلسات این کارگروه در چند ماده در کمیسیون ارائه شد که یک‌سری ایرادات و اشکالات جزئی داشت و برای رفع و تصحیح به کارگروه تخصصی عودت داده شد تا با حضور نمایندگان کمیسیون و نمایندگانی از دستگاه‌های اجرایی مربوطه یک اصلاحیه در متن موادی که قبلا آماده شده بود، صورت بگیرد.

داداشی خبر داد: در جلسه روز یکشنبه هفته آینده این کمیسیون، کلیات این لایحه با اصلاحاتی که در کارگروه اعمال می‌شود، طرح و به رأی گذاشته خواهد شد که درصورت تصویب برای تصویب نهایی به صحن علنی مجلس ارائه می‌شود.

 

 

ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید