مدیر امور اراضی سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی گفت: در حالی که قانون به صراحت الحاق اراضی درجه یک و دو کشاورزی را به ساخت وساز ممنوع کرده، اما از سویی در شهرستانهایی مانند نیشابور، اراضی غیرکشاورزی دور از دسترس و خارج از اتصال سرزمینی به شهرستان است.
به گزارش اعتمادساز، سعادت علینیا در حاشیه بازدید از زمینهای پیشنهادی برای طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در نیشابور، تامین زمین در نیشابور، برای طرح ملی مسکن و جوانی جمعیت را از دغدغههای سازمان جهاد کشاورزی دانست.
وی افزود: قانون به صراحت الحاق اراضی درجه یک و دو کشاورزی را به ساخت وساز ممنوع کرده است، اما از طرفی در شهرستانهایی مانند نیشابور، اراضی غیرکشاورزی دور از دسترس و خارج از اتصال سرزمینی به شهرستان است.
علی مبارکی، مدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز گفت: همانطور که تامین امنیت غذایی از اولویت های اول ما در سازمان جهادکشاورزی است، تامین زمین برای مسکن مردم نیز از دغدغه های بسیار مهم سازمان است و این مدیریت همیشه با دیدی مثبت نسبت به تامین زمین برای مردم نگاه کرده است.
وی با تاکید بر جایگاه و پتانسیل شورای حفظ حقوق بیت المال گفت: شورای حفظ حقوق بیت المال ظرفیت بسیار خوب و بالایی دارد که از این ظرفیت در شهرستان باید بیشتر استفاده شود.
مبارکی از تمام دستگاه های نظارتی شهرستان خواست تا در قالب شورای نظارتی نسبت به رفع مشکل اراضی اطراف نیشابور با تعامل و همکاری اهتمام ویژه ای داشته باشند.
حسین سهرابی، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نیشابور نیز گفت: تاکنون 6 هزار و850 هکتار از اراضی منابع طبیعی به اداره راه و شهرسازی در نیشابور و شهرهای اقماری واگذار شده و در محدوده شهر زمین ملی نداریم.
در ادامه از اراضی پیشنهادی روستاهای بشرآباد، در بهشت، اراضی ضلع جنوب صومعه، اراضی مازاد آموزش و پرورش در ضلع شرق سایت فدک و اراضی حمیدآباد برای طرح نهضت ملی مسکن بازدید به عمل آمد و از نزدیک وضعیت این اراضی برای طرح ملی مسکن مورد بررسی قرار گرفت.
تسنیم