خلاصه اخبار ۲۷ فروردین مجلس

مشروح مهم‌ترین خبرهای جلسه علنی امروز (چهارشنبه) بیست و هفتم فروردین ۱۴۰۴ مجلس شورای اسلامی را می‌توانید در این گزارش بخوانید.

به گزارش اعتمادساز، جلسه علنی مجلس شورای به ریاست محمدباقر قالیباف برگزار شد و بررسی کلیات و جزئیات لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه همکاری‌های تأیید صلاحیت آسیا – اقیانوسیه (اپک) در دستورکار نمایندگان قرار گرفت.

همچنین به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران جمعی از فرماندهان و مدیران ستاد ارتش مهمان صحن مجلس شورای اسلامی شدند.

در ابتدای این جلسه،‌ رئیس مجلس در نطق پیش از دستور خود ی فرارسیدن روز ارتش را گرامی‌داشت و گفت: پیشاپیش فرا رسیدن ۲۹ فروردین روز ارتش قهرمان جمهوری اسلامی ایران را به همه فرماندهان مدیران درجه داران و افسران شجاع و قهرمان ارتش تبریک و تهنیت می‌گویم.

قالیباف همچنین درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود حسینی واعظ نماینده ادوار رامیان و آزادشهر در مجلس را تسلیت گفت.

در پی تذکر ۳ نماینده درباره قطعی و ناترازی برق، رئیس مجلس تاکید کرد که اگر ترک فعلی در این حوزه رخ داده باشد، مجلس برخورد می‌کند.

 

ناطقین مجلس

عزیزی فارسانی: ملت ایران تمام قد از تیم مذاکره‌کننده حمایت می‌کند

بروجردی: مذاکرات یک کارزار مهم برای دفاع از منافع ملی است

لاهوتی: از تیم مذاکره‌کننده حمایت کنیم

انتقاد موسوی‌زاده از قطعی برق و آلودگی هوا در استان خوزستان

 

در ادامه، نمایندگان کلیات و جزئیات لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه همکاری‌های تأیید صلاحیت آسیا – اقیانوسیه (اپک) را تصویب کردند.

بر این اساس به دولت اجازه داده می‌شود در اتحادیه همکاری‌های تایید صلاحیت آسیا ـ اقیانوسیه اپک به شرح اساسنامه پیوست عضویت یابد و نسبت به پرداخت حق عضویت مربوط اقدام نماید. تعیین و تغییر دستگاه اجرایی طرف عضویت بر عهده دولت است.

 

اخطارها و تذکرات نمایندگان مجلس

شریعتی: لوایح پالرمو و CFT به دو شرط تصویب و اجرایی شود

ایزدخواه: عقلای قم دستور کار و راهبرد به مجلس ارائه دهند

انتقاد رسایی از معطلی طرح پرسش‌های نمایندگان از وزرا

صمصامی: بانک مرکزی به دنبال تعیین یک نرخ رسمی دیگر برای ارز است

ابوترابی: راهکار خنثی‌سازی توطئه دشمن فقط اطاعت از رهبری است

تاکید فلاحی بر ضرورت افزایش رضایت مردم

محمودی: دولت به موضوع اجاره‌بها در خردادماه توجه کند

ابراهیمی: هدف مذاکره‌کنندگان صرفاً باید لغو تحریم‌های بانکی و نفتی باشد

خزایی: غزه مظلومانه در خون خود می‌تپد

در پاسخ به شریعتی نیکزاد: رهبری انقلاب زمین بازی را برای کل جهان مشخص می‌کند

بهرامی: هیچ کشوری با انزوا پیشرفت نکرده است

کریمیان: قانون کوله‌بری و ملوانی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد

 

 

در بخش دیگری از جلسه علنی امروز،‌ مایندگان جهت رفع ایرادات شورای نگهبان، لایحه موافقتنامه معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری هند را اصلاح کردند.

همچنین با تصمیم نمایندگان، مصوبه مجلس درباره موافقتنامه انتقال محکومان میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بولیواری ونزوئلا که با ایراداتی از سوی شورای نگهبان مواجه شده بود، جهت حل اختلاف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد.

در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون قضائی و حقوقی در مورد لایحه موافقتنامه معاضدت متقابل در امور کیفری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بولیواری ونزوئلا، نمایندگان با کلیات و جزئیات این لایحه هم موافقت کردند.

در مصوبه ای دیگر،‌ لایحه معاهده استرداد مجرمان بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری سوسیالیستی ویتنام تصویب شد و با اصرار نمایندگان نیز لایحه معاهده انتقال محکومین بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری سوسیالیستی ویتنام به مجمع تشخیص مصلحت ارجاع شد.

در ادامه جلسه علنی امروز،‌ نایب رئیس مجلس با اشاره به فرا رسیدن روز ارتش اظهار کرد: روز ارتش را به همه شهدای والا مقام کشور، ارتش قهرمان جمهوری اسلامی ایران و عزیزان حاضر که مهمان خانه ملت هستند تبریک می‌گوییم و برای آنها آرزوی توفیق دارم.

علی نیکزاد گفت: از همه‌ی جانفشانی‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران در دفاع از مرز و بوم به نوبه خودم سپاسگزاری می‌کنم.

 

 

ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید