خراسان‌رضوی ۳۰۰ طرح آب‌رسانی در حال اجرا دارد

معاون بهره برداری و توسعه منابع شرکت آب و فاضلاب استان خراسان رضوی گفت: هم‌اکنون ۳۰۰ طرح آب‌رسانی با هدف آبرسانی به نقاط مختلف استان و تامین آب شرب پایدار در خراسان رضوی فعال است.

به گزارش اعتمادساز، مهدی جهان طلب روز سه شنبه در سفر به شهرستان تایباد و در مراسم تودیع و معارفه مدیران جدید و قدیم آب و فاضلاب تایباد افزود: این تعداد طرح آب رسانی در قالب طرحهای عادی، محرومیت زدایی و اقدام ملی در حال اجرا است.

وی ادامه داد: با توجه به خشکسالی های چند سال اخیر، پروژه ها در مناطقی پیش بینی شده که دچار تنش آبی بالا در سطح استان هستند و یا با مشکلات کم آبی مواجه اند.

معاون بهره برداری و توسعه منابع شرکت آب و فاضلاب استان خراسان رضوی بیان کرد: این طرحها در قسمتهای آبرسانی، تامین آب شرب پایدار، اصلاح شبکه و مخازن فعال اکنون به طور میانگین از پیشرفت افزون بر ۷۰ درصدی برخوردارند که برای این طرحها افزون بر ۱۰ هزار میلیارد ریال پیش بینی شده است.

به گفته وی، برخی از طرحهای اولویت دار تا پایان سال جاری و تعدادی هم تا قبل از تابستان سال ۱۴۰۳ در خراسان رضوی باید مورد بهره برداری قرار گیرند.

جهان طلب با اشاره به اینکه استان خراسان رضوی از جمله مناطقی است که طی چند سال گذشته به کمبود منابع آبی دچار شده است، اظهار کرد: به همت قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) تعدادی طرح آبرسانی در حال انجام است که با تلاش مهندسان آن ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و تا پایان سال جاری ۴۰ روستای استان خراسان رضوی از نعمت آب شرب پایدار بهره مند می شوند.

۲۵۰ روستا با تانکر سیار آبرسانی می‌شود

معاون بهره برداری و توسعه منابع شرکت آب و فاضلاب استان خراسان رضوی ادامه داد: در حال حاضر ۲۵۰ روستای استان با تانکر سیار آبرسانی می شود که مدیریت مصرف مشترکین نقش زیادی در تامین آب مناطق شهری و روستایی دارد.

وی اضافه کرد: ۹۸ درصد تامین آب مورد نیاز استان خراسان رضوی از آبهای زیرزمینی استخراج می شود که در این خصوص همه ساله باید چاه جدید حفر و یا تجهیز شود.

در ادامه سرپرست فرمانداری تایباد نیز گفت: طی سالهای گذشته در بخش تامین آب شرب پایدار برای نقاط تنش آبی سطح شهرستان گامهای خوبی برداشته شده است.

محمدرضا رضایی افزود: باتوجه به خشکسالی های چند سال اخیر، ذخایر منابع آبی این منطقه با کاهش شدیدی روبه رو شده است.

وی با بیان اینکه تایباد یکی از قطبهای کشاورزی استان خراسان رضوی به شمار می رود، ادامه داد: این شهرستان افزون بر ۴۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد که تغییر الگوی کشت و توسعه کشت های کم آب طلب در مدیریت مصرف منابع آبی این شهرستان نقش زیادی دارد.

وی اضافه کرد: شناسایی مناطق شهری و روستایی تایباد که با مشکل کم آبی روبه رو هستند باید در اولویت قرار گیرد که بدون شک رضایتمندی اجتماعی را به دنبال دارد.

در این مراسم از زحمات «امین باباغیبی» مدیر سابق شرکت آب و فاضلاب تایباد تقدیر و «میثم حسن زاده» به عنوان مدیر جدید آبفا این شهرستان معرفی شد.

استان خراسان رضوی افزون بر یک میلیون ۳۰۰ هزار مشترک شهری و روستایی دارد.

ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید