تولد ۵۳ نوزاد نجات‌یافته از سقط جنین در گناباد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: از ابتدای راه‌اندازی مرکز نفس در شهرستان‌های گناباد و بجستان تاکنون ۵۳ نوزاد نجات‌ یافته از سقط جنین متولد شده‌اند.

به گزارش اعتمادساز به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، جواد صادقی‌نسب اظهار داشت: از این تعداد 34 نوزاد در مرکز نیکوکاری نفس گناباد و 19 نوزاد در مرکز نفس بجستان از سقط نجات‌ یافتند و به سلامتی متولد شدند.

وی تصریح کرد: از ابتدای راه‌اندازی مرکز نفس در این شهرستان‌ها تاکنون 55 مادر باردار در گناباد و 31 مادر در بجستان که قصد سقط جنین سالم خود را داشتند تحت پوشش مراکز نفس قرار گرفتند و از این اقدام منصرف شدند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه حمایت‌های مرکز مردمی نفس نقش مؤثری در پیشگیری از اقدام به سقط جنین داشته است، گفت: خدمات این مرکز در چهار حوزه خدمات مشاوره‌ای شامل مامایی، زنان، مشاوره دینی و روانشناسی، خدمات معیشتی شامل بسته‌های غذایی، سیسمونی، شیرخشک و پوشاک و خدمات پزشکی و درمانی شامل ویزیت‌های رایگان پزشکی و مامایی و خدمات پاراکلینیکی و خدمات دارویی شامل حمایت‌های دارویی و تأمین داروهای مورد نیاز است.

زهرا عطارباشی، مدیر مرکز نفس گناباد هم با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های انجام شده گفت: افرادی که قصد سقط جنین دارند توسط پزشکان، متخصصین زنان، ماماهای سطح شهر و مراکز بهداشتی، داروخانه‌ها، داروگیاهی‌ها، مراکز درمانی و بهداشتی و مراکز مشاوره مامایی شناسایی و با معرفی به این مرکز مورد حمایت قرار می‌گیرند تا آنها را در حفظ فرزند یاری کنیم.

وی افزود: مسائل و مشکلات اقتصادی، بارداری دوران عقد، حاملگی بدون برنامه‌ریزی خانواده و فاصله کم دوبارداری، اعتیاد پدر خانواده و مشکلات مالی، جنسیت جنین، مغایرت با اشتغال مادر، مسائل فرهنگی و اجتماعی، پایین بودن سطح اعتقادی و عدم آگاهی از عواقب اخروی سقط، فرهنگ فردگرایی و رفاه‌طلبی از جمله علل شناسایی شده سقط فرزندان توسط والدین در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد است.

تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید