تشکیل بیش از ۱۰ هزار پرونده گران‌فروشی در خراسان رضوی

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی از بازرسی ۷۲ هزار و ۴۰۰ در یازده ماهه سال جاری خبر داد و گفت: در این مدت بیش از ۱۰ هزار و ۹۳ پرونده تخلف به ارزش هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای متخلفان تشکیل شده است.

به گزارش اعتمادساز، امیررضا رجبی در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به برنامه‌های این اداره کل برای نظارت بر بازار در ایام پایانی سال، اظهار داشت: در یازده ماهه سال جاری 72 هزار و 400 مورد بازرسی از واحدهای صنفی استان انجام شده است.

وی با بیان اینکه در این مدت 10 هزار و 93 پرونده تخلف به ارزش 816 میلیارد ریال برای متخلفان تشکیل شده است، گفت: این پرونده‌ها برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی از تشدید نظارت‌ها بر بازار در ایام پایانی سال خبرداد و افزود: در خصوص بازرسی های که ویژه قاچاق کلا انجام شده 10 مورد بازرسی داشتیم که 612 بازرسی برایششان پرونده تشکیل شده در کل در 11 ماهه گذشته بازرسی‌ها که برای قاچاق و گران‌فروشی داشتیم 82 بازرسی انجام شده که برای 10 هزار واحد صنفی پرونده تشکیل شده است.

وی با اشاره به اولویت‌های نظارتی در ایام پایانی سال، گفت: نظارت بر قیمت کالاها، عرضه کالا باکیفیت، مبارزه با قاچاق کالا و برخورد با گران‌فروشی از جمله اولویت‌های نظارتی در این ایام خواهد بود.

رجبی با بیان اینکه برخورد با متخلفان به صورت قاطع و بدون اغماض انجام خواهد شد، از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را به سامانه 124 گزارش کنند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی عنوان کرد: در خراسان رضوی 250 هزار واحد صنفی داریم که از این تعدا 120 هزار واحد صنفی در مشهد داریم.

‫ممنوعیت دریافت حق سرویس در رستوران‌ها و کافه‌ها

بخشعلی بیاتی قله‌زو از ممنوعیت دریافت هرگونه مبلغ تحت عنوان حق سرویس توسط رستوران‌ها، اغذیه‌فروشی‌ها، نوشیدنی‌ها و کافه رستوران‌ها خبر داد.

وی با اشاره به تشدید نظارت‌ها در حوزه خدمات، اظهارداشت: در یکی، دو سال اخیر هماهنگی بین دستگاه‌های نظارتی در استان ایجاد شده که اتفاق خوبی است؛ زیرا بسیاری از واحدهای صنفی و صنعتی از تشدید بازرسی‌ها گلایه داشتند.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف‌کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در خصوص دریافت حق سرویس در رستوران‌ها و کافه‌ها، خاطرنشان کرد: در زمینه نظارت در حوزه خدمات، اخذ هرگونه مبلغ تحت عنوان حق سرویس توسط رستوران‌ها، اغذیه‌فروشی‌ها، نوشیدنی‌ها و کافه رستوران‌ها ممنوع است و این نوع واحدها نمی‌توانند بر روی کالاهایی که توسط واحدهای تولیدی و صنعتی تولید می‌شود، مالیات دریافت کنند.

وی بیان کرد: قیمت بلیت پروازهای داخلی افزایش پیدا نکرده است. در زمینه واحدهای اقامتی نیز همراهی لازم را با میراث فرهنگی استان داریم؛ متولی نرخ‌گذاری در پایانه‌های مسافربری و حمل‌ونقل بین شهری، راهداری است که تمهیدات لازم در این زمینه اندیشیده شده است. در حوزه پارکینگ‌ها و توقفگاه‌ها هم نظارت‌های خاص خود را در داخل شهر و اماکن زیارتی، گردشگری و تفریحی داریم.

نظارت ویژه بر بازار مشهد در نوروز 1403

در ادامه هادی مخملی از اجرای طرح‌های ویژه نظارت و بازرسی در بازار خبر داد و گفت: این طرح‌ها در سه فاز پیشگیری، مجاورین و زائران اجرا می‌شود.

وی با بیان این مطلب اظهار کرد: طرح ویژه نظارت نوروزی ما در سه فاز اجرا می‌شود که فاز اول از 15 دی تا 15 بهمن، فاز دوم از 20 تا 25 اسفند و فاز سوم از 26 اسفند تا 24 فروردین است.

رئیس اتاق اصناف مشهد افزود: در فاز پیشگیری، بر درج قیمت و صدور صورتحساب توسط واحدهای صنفی نظارت می‌شود و در فاز مجاورین، واحدهای صنفی مرتبط با فروش ملزومات عید نوروز مانند کیف، کفش، پوشاک، میوه، شیرینی، آجیل و خشکبار به صورت ویژه تحت نظارت قرار می‌گیرند.

مخملی ادامه داد: در فاز زائران نیز بازرسی و نظارت در سطح شهر مشهد تشدید می‌شود و پایگاه‌های موقت نظارت در اطراف حرم مطهر رضوی و منطقه ثامن مستقر خواهد شد.

رئیس اتاق اصناف مشهد از راه‌اندازی سه سکوی عرضه مستقیم کالا در رفیعی 16، بین پیروزی 22 و 24 و نبش فلاحی 24 خبر داد و گفت: در این سکوها، 20 قلم کالای اساسی با قیمت مناسب عرضه می‌شود.

وی همچنین از افزایش 50 واحدی تعداد واحدهای صنفی عرضه کننده کالای اساسی در مشهد خبر داد و گفت: زائران و مجاوران می‌توانند واحد صنفی مورد نظر خود را در نرم‌افزار نشان ردیابی کنند.

تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید