مدیر جهادکشاورزی شهرستان طرقبه – شاندیز گفت: عملیات تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز طی ماه های گذشته در مناطق روستایی این شهرستان به طور متوسط به یک روز در هفته رسیده است.
به گزارش اعتمادساز، ابراهیم رحمانی افزود: البته طی ماه گذشته این روند افزایش یافته و حتی به سه روز در هفته نیز افزایش یافته است.
وی با اشاره به برخی عملیات تخریب سازه های غیرمجاز طی ماه گذشته ادامه داد: به عنوان نمونه طی آذر ماه علی رغم اخطاریه های مکرر و بی توجهی مالکان به توقف ساخت و ساز طبق تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی، با حضور اعضای شورای حفظ حقوق بیت المال و با همراهی نیروی انتظامی ۳۵ مورد دیوارکشی در اراضی روستاهای “ابراهیم آباد” و”گراخک” قلع و قمع شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طرقبه – شاندیز گفت: در راستای حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها، هجدهم آذر ماه ۲۵ مورد دیوارکشی غیر مجاز در سطح شهرستان تخریب و ۱۷.۵ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان آزاد شد.
رحمانی افزود: همچنین ۲۱مورد ساخت و ساز غیرمجاز نیز طی ماه گذشته در روستاهای “کلاته عبدل” و “سیرزار” تخریب و ۱۱هکتار اراضی کشاورزی در این مناطق آزاد شد.
وی به جمع آوری فنس کشی ها و دیوارهای غیرمجاز در اراضی زراعی و ملی روستای “کنگ” در شهرستان طرقبه شاندیز اشاره و اضافه کرد: این عملیات با حضور مجموعه شورای حفظ حقوق بیت المال و نیروی انتظامی انجام شد و ۱۰ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی آزاد شد.
مدیر جهاد کشاورزی طرقبه شاندیز گفت: ۲۲ آذرماه نیز۶۰ مورد دیوارکشی و۱۰ فقره سازه استخر در اراضی “سوران” تخریب و ۳۰ هکتار زمین کشاورزی نیز رفع تصرف شد.
رحمانی افزود: طبق بازرسی های به عمل آمده توسط یگان حفاظت اداره امور اراضی جهاد کشاورزی و با بررسی واحد رصد و پایش، ۳۵ ملک که با تغییرکاربری غیرمجاز، در دره “داغستان” ساخت و ساز و قطعه بندی کرده بودند شناسایی و طبق قانون ابتدا دستور توقف عملیات ساخت آنها صادر شد و سپس تجهیزات بنای غیرمجاز جمع آوری شدند.
وی اضافه کرد: با تخریب ۲۱ دیوار و بناهای تغییر کاربری شده غیرمجاز در اراضی داغستان در طرقبه، ۳.۵ هکتار از اراضی کشاورزی آزادسازی شد.
بر اساس اعلام جهادکشاورزی شهرستان طرقبه شاندیز در تابستان امسال حدود ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه زمین باغی و کشاورزی در این شهرستان با کاربری غیرزراعی تصرف شده است.
شمار ساکنان شهرستان طرقبه – شاندیز، بر اساس اعلام دستگاههای خدماتی، حدود ۸۰ هزار نفر است که این جمعیت در ۲ شهر طرقبه و شاندیز و ۳۹ روستای دارای دهیاری آن سکونت دارند.
ایرنا