بی مهری مسئولین شهری به قطب اقتصادی مشهد در طلاب

صد و بیست هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد در تالار شهر برگزار شد

رئیس شورای اجتماعی محله مشهد در گفتگو با اعتمادساز، با اشاره به یادواره‌های شهدای مقاومت گفت: بیش از ۳۲۰هزار شهید جان فدای کشور شده که منطقه طلاب نزدیک ۱۰۰۰ یک هزارشهید داشته و به مناسبت یادواره‌های شهدای مقاومت بزرگداشتی در مسجد رضوی مورخ ۱۵ آبان ساعت ۱۹ منطقه طلاب دعوت می‌شود برگزار می‌شود.

حجت الاسلام دسترس در خصوص رسیدگی به مناطق حاشیه شهر و کم‌برخوردار، گفت: طلاب را مردم با بازارهای کیف و کفش مفتح و بازارهای فردوسی و پارک بازار میشناسند و وجود این پتانسیل‌ها این منطقه شهری را به یک قطب اقتصادی تبدیل کرده است.

وی پیشنهاد داد: وجود مکان‌های تجاری متعدد در این منطقه، موجب شده ارتباط و رفت‌آمد ماشین‌ها به سختی انجام شده و احداث پارکینگ‌های طبقاتی باید به عنوان مهم‌ترین راه‌حل‌ رفع این مشکل در دستور کار قرار بگیرد.

وی ابراز کرد: اگرچه در منطقه طلاب فرهنگ‌سراهایی به کمک مهندس نعیمی احداث شده اما با توجه به تراکم جمعیت، این منطقه نیازمند فرهنگسراهای بیشتری هستیم.

دسترس در خصوص دیگر مشکلات شهرداری منطقه چهار توضیح داد: نبود مراکز فرهنگی و فرهنگسرا، نبود پروژه‌های زود بازده در محله فجر و مهدی، تعریض خیابان ستایش، فرسودگی بافت محله تلگرد، نبود پایگاه بهداشت در گلشور، بوی نامطبوع کانال پنجتن، کم بودن سرانه فضای سبز پنجتن و شهید قربانی از جمله مشکلات این منطقه است.

حجت الاسلام دسترس با توجه به بحث دینی در مورد محله انگشترسازان گفت: این محله دارای هنرمندانی در خصوص هنر انگشتر سازی است که واقع در خیابان میثم جنوبی است و با توجه به این محلات می‌توانیم هنر انگشترسازی را زنده نگه داریم.

وی در خصوص ورودی شاه‌راه زیر پل راه آهن گفت: با وجود زیباسازی‌های شهری در این ورودی نیازمند توجه بیشتر و زیباسازی‌های بیشتری برای منطقه طلاب و شهید پرور هستیم.

وی در پایان ضمن تشکر از شورای محلات گفت: پیگیری‌ها و رسیدگی به منطقه چهار توسط مهندس کیانی باعث رشد این منطقه شده است.

در ادامه جلسه علنی، مهدی ناصحی، رئیس شورای اسلامی در خصوص صحبت‌های حجت‌الاسلام دسترس گفت: در کمسیون حاشیه شهرعلوی مقدم و رئیس کمیته نظارتی پیگیر مشککلات محله طلاب شده و رفع این پالش‌ها را در دستور کار خود قرار بدهند.

رئیس شورای اجتماعی محله کوی مهدی در خصوص تاریخچه این محله و نقاط قوت و ضعف آن گفت: این منطقه تاریخچه ۵۰ ساله دارد و دارای بازارچه نگین‌تراشان بوده و برخی از مردم همچنان این محله را به عنوان محله نگین‌تراشان می‌شناسند.

وی تبیین کرد: در محله کوی مهدی، هنرمندان و کارآفرینانی در حوزه نگین تراشی مشغول به کار هستند که این منطقه را به قطب هنری و محلی برای رفت و آمد تجار هند و پاکستان و کویت مبدل کرده است که این ظرفیت مورد بی توجهی قرار گرفته است.

مریم نوروزی افزود: دیگر نقاط قوت این محله هم جواری با چهار راه مدرسه‌ها هست که این مناطق بمب انرژی و تحرکات اجتماعی و فرهنگی محلات است.

وی در خصوص نقاط ضعف محله کوی مهدی گفت: زمین‌های بایر جزئی از دغدغه‌های مهم مردم هست که این مناطق از لحاظ امنیتی جز نقطه قرمز و منبع فساد و خفت‌گیری و دزدی معتادین هست.

وی ضمن راه‌کار برای این محله اظهار کرد: برای رفع بن بست اقتصادی و اجتماعی بایستی این منطقه را از حاشیه به مرکز شهر متصل کنیم که این عمل تغییر نام بلوار امت به بلوار امیرالمومنین قابل اجراست که یکی از مصوبات ماست که پیرو ابلاغیه سال ۱۴۰۱ هست که شامل اتصال خیابان ستایش به امت می‌شود.

نویسنده: عطیه انصاریان

دیدگاهتان را بنویسید