بازدید استاندار از بازار مشهد

استاندار خراسان رضوی گفت: تلاش می‌کنیم در دهه آخر صفر بهترین خدمات از نظر کیفی و کمی را به زائران و عزاداران امام رضا(ع) ارائه کنیم و مسئولان نیز باید در راستای تحقق این مهم بر خدمات بازار، اسکان و… نظارت کامل را داشته باشند.

به گزارش اعتمادساز، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری با حضور در قرارگاه عملیاتی خدمت به زائران مشهد و بازدید از بازار مشهد اظهارداشت: هدف از شکل‌گیری این قرارگاه در دو سطح استانی و شهر مشهد، ارائه بهترین خدمات به زائران امام رضا(ع) است. ما خدمت‌گزاران عزاداران این امام معصوم(ع) هستیم.

وی با اشاره به اهمیت تامین کالا، بهداشت و درمان، خدمات شهری، حمل و نقل و… که در دستور کار کمیته‌ها و قرارگاه‌ها قرار گرفته است، تصریح کرد: تمام تلاش ما خدمت‌رسانی به زوار حضرت رضا(ع) است.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به برگزاری جلسات قرارگاه عملیاتی خدمت به زائر، بیان کرد: برگزاری این جلسات به رفع ابهام و بررسی مشکلات کمک می‌کند تا بتوانیم امسال بهتر از سال گذشته خدمات کیفی و کمی را به زائران ارائه دهیم.

نظری بیان کرد: موضوع دهه آخر صفر و ورود حجم زائران به این شهر و ارائه خدمات به آنان، یک موضوع ملی و حتی بین‌الملی است که علاوه بر مسئولان استانی، مقامات کشوری نیز پای کار هستند.

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: در اجرای برنامه‌ها ممکن است نیاز شود برخی تصمیمات در لحظه گرفته شود، بنابراین مدیران مربوطه و مسئولان باید به صورت قوی در صحنه‌ حضور داشته باشند.

نظری در پایان این جلسه از فعالیت‌های قرارگاه عملیاتی خدمت به زائران در خیابان امام رضا(ع) و اصناف و هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی بازدید و بر عملکرد آنان نظارت کرد.

30 نانوایی سیار تا سه‌شنبه در اطراف حرم نصب می‌شود

محسن داوری فرماندار مشهد نیز اظهارداشت: بعد از حدود 20 جلسه قرارگاه خدمات صفر برای دهه پایانی صفر از روز 16 شهریور بلافاصله بعد از اربعین در این مکان تجهیز شد.

وی افزود: قرارگاه از 16 تا 21 شهریور تا 10 شب و از 21 شهریور به صورت شبانه‌روزی فعالیت خواهد داشت. همه کمیته‌ها مستقر هستند و تمام ماموریت‌های خود را رصد می‌کنند. روزانه در قرارگاه جلسه داریم. امسال نوآوری‌هایی داشتیم.

داوری با بیان اینکه خانه‌مسافرها شناسایی شده و مجوز گرفتند، عنوان کرد: اگر کسی فعالیتی را شروع کند، بلافاصله پلمب می‌شود. هر خانه مسافر فعال یا مجوز و یا نرخنامه دارد. در زمینه برای تاکسی‌ها نیز اقدامات نظارتی و پویشی انجام شده که تاکسی‌های صلواتی اطراف حرم ارائه خدمت خواهند کرد.

فرماندار مشهد بیان کرد: در زمینه افزایش میزان اقامت دستگاه‌های مختلف اقدامات بسیار خوبی داشتند. در مورد نانوایی‌ها از سال گذشته 22 نانوایی ثابت در اطراف حرم داشتیم، امسال هشت نانوایی غیر ثابت ایجاد شده و 30 نانوایی سیار نیز تا سه‌شنبه نصب می‌شود.

استقرار 18 پایگاه راهنمای زائر در اطراف حرم

محمدرضا قلندر شریف، شهردار مشهد نیز اظهارداشت: تمام امکانات شهرداری مشهد در تمام حوزه‌ها بسیج شده تا استقبال مناسبی از زائران داشته باشیم.

وی افزود: در حمل‌ونقل درون‌شهری اتوبوسرانی را در سه شبانه‌روز پایانی سفر بسیج و اطراف حرم را با 250 دستگاه اتوبوس تقویت کردیم. در تمام مراکز اسکان اضطراری سرویس ویژه گذاشتیم که زائران را 24 ساعته در سرفاصله حداقلی و به صورت رایگان به حرم منتقل می‌کنند.

قلندر شریف با بیان اینکه در حوزه فرهنگی اقدامات خوبی را انجام دادیم، خاطرنشان کرد: موکب‌ها، حسینیه‌ها و مراسم نمایش‌های آیینی از سراسر کشور از جمله برنامه‌های فرهنگی است. پویش هر محله یک زائر را امسال پررنگ‌تر خواهیم داشت. 5 ایستگاه استقبال از زائران پیاده نیز داریم.

شهردار مشهد ادامه داد: پویش نایب‌الزیاره از دیگر برنامه‌ها است. قرار زیارت را برای کمک به حاشیه شهر مستقر می‌کنیم تا عزیزان را برای زیارت منتقل کنند. در اکران شهری تمام بیلبوردهای سطح شهر در اختیار دهه پایانی صفر است. علاوه بر 137 شماره 0513135 نیز در خدمت زایران است. 18 پایگاه به صورت 24 ساعته برای راهنمای زائران در اطراف حرم مستقر هستند.

مهدی برامکی، معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار مشهد نیز گفت: تامین برق ایمن و آب سالم برای مواکب انجام شده است. در 157 نقطه برق ایمن تامین و تحویل مواکب شده و برای 200 نقطه در مبادی ورودی نیز این اقدام انجام شده است.

وی ادامه داد: در زمینه آب ایمن با استفاده از تانکر، سال گذشته این خدمت را نداشتیم اما امسال 15 دستگاه در حال تحویل بوده و تا 30 دستگاه نیز می‌رسد. در زمینه گاز نیز موارد محدودی داشتیم.

برامکی خاطرنشان کرد: سال گذشته به 6 هزار نفر زائر پیاده که در زمینه برگشت مشکل داشتند، کمک شد و امسال نیز باید تعداد مشخص شود.

رضا رمضانی،معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار مشهد نیز تصریح کرد: سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای با 700 واحدی بستیم اما نتوانستند افراد را تفهیم مسیولیت کنند اما امسال کمتر واحد صنفی را می‌بینیم که با این تفاهم‌نامه آشنا نباشد.

وی بیان کرد: امسال سه انبار دپوی آب‌معدنی و کنسروجات در وحدت در نظر گرفتیم. سال گذشته غرفه‌های شهرداری آنگونه که می‌خواستیم تامین نبود اما امسال 20 قلم کالا تامین شده است. سال گذشته نقطه ضعف ما این بود که وقتی استان‌ها نانوایی می‌آوردند باید دنبال تامین آب، برق و گاز می‌بودیم اما اکنون تامین شده است.

رمضانی عنوان کرد: با فنی‌وحرفه‌ای و مجموعه پختی در پیامبر اعظم 91 پیش‌بینی کردیم که اگر با بحرانی برای تامین نان مواجه شدیم آرد را منتقل و مجموعه‌ای را آنجا راه‌اندازی کنیم. 10 کیوسک اطراف حرم را با نانی که از نان رضوی توزیع می‌شود، تزریق کردیم و بنر زدیم تا قیمت مشخص باشد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار مشهد اضافه کرد: به 20 واحد صنفی منتخب نان لواش به قیمت مصوب یارانه‌ای می‌دهیم. سال گذشته برای مرغ گرم دچار مشکل بودیم که امسال با 36 واحد صنفی تفاهم کردیم و مرغ گرم در اختیار آن‌ها گذاشتیم. میزان گوشت پایان صفر برای هیات‌ها نیز کم است که درخواست داریم هرچه سریع‌تر تامین شود تا پاسخگوی هیات مذهبی و‌ مواکب باشیم.

بیش از هزار خانه مسافر ساماندهی شده است

حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد،معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی نیز اظهارداشت: پارکینگ و سرویس بهداشتی جزو مواردی بوده که افزایش کمی و نحوه استفاده آن با تسهیلگری مناسب جزو اولویت‌های حوزه خدمات شهری قرار گرفته است.

وی افزود: در دوره‌های قبلی در زمینه سرویس‌های بهداشتی کمبود داشتیم اما استاندار بیان کردند که از سرویس‌های بهداشتی هتل‌ها و اماکن اقامتی استفاده شود. قرار شد برای تکمیل این سرویس‌ها اقدام شود.

گنابادی‌نژاد گفت: تاکسی در فهرست نارضایتی همه دوره‌ها در زمینه تامین، نرخ و نحوه کنترل قرار داشته است. نظارت بر تاکسی‌های اینترنتی نیز باید ویژه انجام شود که برعهده تاکسیرانی است. راهنمای زایر از نظر افزایش پایگاه‌های موجود و فعالیت آن‌ها از موضوعات بسیار مهم است گاهی ما در پیک‌های زائر به این پایگاه سر زدیم اما تعطیل بودند که این موضوع باید تعیین تکلیف شود.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با اشاره به ضرب‌الاجل سه ماهه برای ساماندهی خانه‌مسافرها تصریح کرد: هزار و 200 خانه مسافر ساماندهی شده است. دستور استاندار این بود که این خانه مسافرها بدون مجوز نباید فعالیت داشته باشند و باید پلمب شوند. این موضوع باید در سطح وسیع نیز اطلاع‌رسانی شود تا زائران در خانه مسافرهای غیر مجاز استقرار پیدا نکنند.

وی ادامه داد: امسال لیست 100 هزار نفره به ظرفیت اسکان اضافه شده است. مدیریت و راهنمایی زائر در حوزه اسکان بسیار مهم است. ما زائر را به زائرشهر و قاسم‌آباد فرستادیم و بعد‌ اماکن اقامتی اطراف حرم و بافت مرکزی خالی بوده که این مشکل مدیریت است و باید پلکانی تامین کنیم. نرخ شناور در واحدهای اقامتی نیز ملغی شد.

گنابادی‌نژاد گفت: در حوزه نان و نانوایی نیز فرماندار صریح بفرمایند کافی است برای ما کفایت می‌کند. در زمینه فرهنگی برنامه در مسیر بهشت باید پیامی داشته باشد. صرفا 200 مجموعه کنار هم جمع شوند، یکی صوت پخش کند و دیگری چایی بدهد، کافی نیست. باید تابلوی میزبانی شهر مشهد باشیم و مردمی باشد. نباید اجازه دهیم ادارات غرفه بزنند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی عنوان کرد: در این ایام باید به کشف حجاب به صورت ویژه توجه شود. پذیرفته شده نیست که در دهه پایانی صفر فردی با شرایط دیگری به مشهد بیاید.

تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید