فرمانده انتظامی مشهد از کشف ۷۵ میلیارد ریال داروی قاچاق و خارج از چرخه توزیع در بازرسی از یک انبار خبر داد.
به گزارش اعتمادساز به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ احمد نگهبان در تشریح جزئیات این خبر، اظهار داشت: با کسب خبری مبنی بر دپو مقادیر زیادی داروی قاچاق و خارج از چرخه توزیع در یک انبار در محدوده بزگراره پیامبر اعظم(ص) موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی مشهد با کسب این خبر با گسترش چتر اطلاعاتی خود محل دپو داروهای قاچاق شناسایی و با هماهنگی قضائی وارد عمل شدند.
فرمانده انتظامی مشهد بیان کرد: تیم رسیدگی کننده پرونده در این عملیات در بازرسی از محل 34 هزار و 620 قلم داروی قاچاق و خارج از عرضه توزیع را کشف کردند.
نگهبان تصریح کرد: برابر اعلام کارشناسان مربوطه ارزش داروهای قاچاق 75 میلیارد ریال برآورد شده است.
وی با اشاره به پلمب انبار، خاطرنشان کرد: فرد متخلف با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به ادارات تعزیرات حکومتی معرفی شد.
تسنیم