معاون اول رئیس جمهور در سومین روز از سال جاری از دو پروژه درحال تکمیل بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی یا زهرا (س) و کارخانه قند شهدای دزفول و یک واحد تولیدی قارچ و کمپوست بازدید کرد.
به گزارش ایرنا، در این بازدید که صبح امروز پنجشنبه سوم فروردین ۱۴۰۲ صورت گرفت، محمد مخبر از نزدیک در جریان روند احداث و مشکلات پیش روی اتمام پروژه بزرگ بیمارستان یازهرا (س) در شمال خوزستان قرار گرفت.
در این بازدید که جمعی از مسئولان محلی معاون اول رئیسجمهور را همراهی می کردند، رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول شرح کاملی از وضعیت فعلی و نیازهای آتی جهت تکمیل این پروژه را ارائه داد.
مخبر با اشاره به کمبود سرانه بیمارستانی در استان خوزستان و موقعیت این استان برای جذب توریستهای درمانی از کشورهای همجوار خصوصاً عراق بر ضرورت تکمیل این طرح بزرگ تأکید کرد و قول پیگیری و مساعدت داد.
وی با اشاره به توانمندی های کشور در حوزه پزشکی، توسعه پروژههای بیمارستانی با ظرفیت جذب توریست درمانی را از اولویتهای دولت برای توسعه زیرساخت ها در نظام سلامت دانست و بر گسترش این ظرفیتهای درمانی خصوصاً در استان های مرزی تأکید کرد.
گفتنی است مجوز احداث بیمارستان یا زهرا (س) در سال ۱۳۹۵ اخذ و ساخت این بیمارستان بزرگ از سال ۱۳۹۶ آغاز شده و هم اکنون با ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی به حدود ۴۰۰میلیارد تومان بودجه برای تکمیل نیاز دارد.
با راهاندازی این بیمارستان علاوه بر توسعه زیرساختهای بهداشتی و ایجاد یک هزار فرصت شغلی مستقیم در منطقه، ظرفیتهای مناسبی برای جذب توریست های درمانی از کشورهای منطقه ایجاد می شود.
مخبر همچنین در ادامه با حضور در محل کارخانه قند شهدای دزفول از روند احداث این پروژه صنعتی نیز بازدید کرد و ضمن گفتوگو با مهندسان و دستاندرکاران اجرای این پروژه بر ضرورت گسترش صنایع تبدیلی در کشور تأکید کرد.
گفتنی است کارخانه قند شهدای دزفول با ظرفیت تولید روزانه هزار و ۳۰۰ تن شکر یکی از بزرگترین کارخانجات در حوزه صنایع تبدیلی در ایران است و هم اکنون حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد؛ راهاندازی این کارخانه قند علاوه بر افزایش تولید، نقش بهسزایی در ایجاد اشتغال چه بهصورت مستقیم و چه غیرمستقیم نیز دارد که طبق برآوردهای اولیه با افتتاح فاز اول آن بیش از ۹۰۰ فرصت شغلی مستقیم ایجاد میشود.
معاون اول رئیس جمهور در آخرین برنامه امروز خود از بخش های توسعهای شرکت تولید قارچ و کمپوست دزفول نیز بازدید به عمل آورد و بر ضرورت حمایت از بخش خصوصی، دانش بنیان کردن فعالیتها و افزایش بهرهوری در واحدهای صنعتی و تولیدی تأکید کرد.
این واحد فعال کشاورزی که توسط بخش خصوصی راهاندازی شده و با دانش فنی بالا مدیریت میشود، سالانه ۵ هزار تن قارچ و ۵۰ هزار تُن کمپوست تولید کرده و به عنوان یک مجموعه کارآفرین و صادرکننده نمونه استانی و کشوری بالغ بر ۱۲۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده است.