رتبه نخست تولید گوشت قرمز همچنان متعلق به خراسان رضوی است

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ۴۵ هزار تن گوشت قرمز طی نیمه نخست امسال در استان تولید شده است و همچنان خراسان رضوی رتبه نخست کشور در تولید این محصول دامی را دارد.

به گزارش اعتمادساز، حسن جعفری افزود: این میزان تولید گوشت قرمز در خراسان رضوی مشابه تولید مدت مشابه پارسال است و در این زمینه خوشبختانه مشکلی در تولید نداریم.

وی بیان کرد: استان اصفهان با اختلاف تولید ۱۵ هزار تن گوشت قرمز پس از خراسان رضوی دومین تولید کننده گوشت قرمز کشور است.

معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: در حال حاضر جمعیت دام سبک (گوسفند و بز) استان ۶ میلیون و ۸۰۰ راس و جمعیت دام سنگین (گاو و گوساله) ۳۱۶ هزار راس است.

هم اکنون ۱۲ درصد گوشت قرمز کشور در استان خراسان رضوی و ۷۵ درصد پروتئین این استان نیز توسط دامداران سبک تولید می‌شود.

کاهش نزولات آسمانی، وابستگی دام سبک به واردات نهاده، افزایش هزینه‌های تولید بخش عمده مشکلات ایجاد شده در حوزه دام در استان است که سبب کاهش توان نگهداری دام توسط دامدار و نیز کشتار دام مولد شده است.

ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید