رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: جلوگیری از دورریز و ضایعات غذا در کشور میتواند ۲۰ تا ۲۵ میلیون نفر را سیر کند.
به گزارش اعتمادساز، دکتر سیدمحمدعلی رضوی افزود: بر اساس اطلاعات موجود میزان دورریز غذا در کشور ما بسیار بالاست و باید این چالش، مدیریت و ساماندهی شود و علم و دانش نیز به کمک این حوزه بیاید.
وی اظهار کرد: سالانه ۱۲۵ تا ۱۳۰ تن از تولیدات محصولات کشاورزی و غذایی در کشور دور ریخته میشود.
رضوی با بیان اینکه حدود ۱۰ درصد جمعیت دنیا از گرسنگی رنج میبرند، اظهار کرد: حدود ۲۰ درصد از جمعیت دنیا نیز دچار سوءتغذیه هستند.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته سند امنیت و ایمنی غذایی کشور تدوین و ابلاغ شد، بیان کرد: ۲۸ سازمان در تدوین این سند همکاری داشته اند.
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان با اشاره به برگزاری دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت همزمان با روز جهانی غذا، گفت: این همایش با محورهای تولید و فراوری غذا، جامعه و دسترسی به غذا، مصرف و سلامت غذا، تابآوری، ثبات و پایداری، روز ۲۵ مهر در مشهد برگزار میشود.
رضوی افزود: بیش از ۱۴۰ مقاله به دبیرخانه علمی این همایش رسیده است که ۱۰۴ عنوان مقاله در قالب پوستر، سخنرانی و غیره ارائه میشود.
ایرنا