رئیس کل دادگستری خراسان رضوی از جلوگیری استحصال آب استخرهای غیرمجاز با حجم خاکریزی ۵۰ هزار متر مکعب در نیشابور خبر داد.
به گزارش اعتمادساز، به نقل از روابط عمومی دادگستری خراسان رضوی، حجتالاسلام والمسلمین خلیلی از جلوگیری از استحصال آب استخرهای غیرمجاز با حجم خاکریزی 50 هزار متر مکعب در نیشابور خبر داد.
رئیس شورای قضایی خراسان رضوی گفت: در راستای سیاستهای دستگاه قضایی در زمینه صیانت از حقوق عامه و در اجرای مصوبات شورای پیشگیری از وقوع جرم نیشابور، عملیات اجرایی رفع تصرفات رودخانهای و انسداد گودالهای غیرمجاز اراضی روستایی با دستور قضایی و همکاری دستگاههای انتظامی و اجرایی شهرستان انجام گرفت.
خلیلی افزود: در این عملیات دیوار باغهای احداث شده در بستر رودخانه تخریب و اراضی متصرفی به وضع سابق اعاده شد.
وی گفت: در زمینه صیانت از منابع آبی نیز در این عملیات، ضمن رفع تصرفات رودخانهای، 17 استخر و 2 حلقه چاه آب غیرمجاز نیز مسدود شد.
تسنیم