برگزاری نخستین دوره جایزه شهردار برتر استان خراسان رضوی

نخستین دوره جایزه شهردار برتر با روز شهردار در مشهد برگزار می‌شود که در آن ۹۶ شهرداری در استان خراسان رضوی داوری و ارزیابی می‌شوند.

به گزارش اعتمادساز، جواد خدایی درباره جایزه شهردار برتر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این طرح با هدف رقابت جدی بین دیدگاه‌های مختلف در حوزه مدیریت شهری اجرا می‌شود. طی این رویداد، شهرداران 96 شهر استان خراسان رضوی با ارائه دستاورد‌ها و توفیقات خود در محور‌های نه‌گانه به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

وی یکی از چالش‌های جدی در سطح استان خراسان رضوی را مسئله چالش‌های مدیریتی در بخش شهر‌ها و شهرداری‌ها دانست و افزود: این چالش‌ها در زمینه تأمین مالی یا مدیریتی در شهرداری یا ناشی از ضعف قوانین یا زیرساخت‌های شهری است.

معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: شهرداران شهر‌های استان خراسان رضوی می‌توانند دستاورد‌های شهرداری تحت مدیریت خود را در هشت محور طرح نهضت ملی مسکن، کسب درآمد پایدار، بازآفرینی شهری، هوشمندسازی، مشارکت مردمی، خدمات شهری، حمل و نقل و ترافیک، عمران شهری و همچنین جایزه ویژه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ارسال کنند.

وی با بیان اینکه در سطح استان یکی از شهرها با بیشترین تعداد شهرداری هستیم، تصریح کرد: مجموعه مدیریت شهری پیشران خدمت‌رسانی به مردم است، لذا مدیران شهری مستقیم یا غیرمستقیم تسهیلگر ارائه خدمات بهتر به شهروندان خواهند شد.

خدایی ادامه داد: یکی از 23 طرح تحول حوزه عمرانی طرح تحول مدیریت شهری است که یکی از، برنامه‌های آن شناسایی شهردار موفق است واین درحالی است که معرفی الگو‌های برتر درکنار بررسی عملکرد شهرداری‌ها در دستگاه‌های مختلف می‌تواند به ارائه بیشتر و بهتر خدمات کمک کند. شهرداری‌ها پیشگام خدمت‌رسانی به مردم هستند. شهرداری‌ها تسهیلگر ارائه خدمات بهتر به شهروندان خواهند بود.

معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: در بخش‌های مختلف با بحث‌های عمرانی استان 21 مساله را در حوزه‌های مختلف ناترازی انرژی، تنش آبی و … احصا کردیم، اما یکی از چالش‌های جدی در سطح استان، چالش‌های مدیریتی در موضوع شهرداری‌های استان است که با محدودیت‌هایی در زمینه تأمین مالی که ناشی از ضعف قوانین است روبرو هستیم.

خدایی همچنین به بیان و شرح هشت محور اصلی رویداد شهردار برتر پرداخت و افزود: محور اول، نهضت ملی مسکن، محور دوم: بازآفرینی شهری، محور سوم: کسب درآمدهای پایدار، محور چهارم، خدمات شهری و محور پنجم، عمران شهری، محور ششم، حمل و نقل و ترافیک، محور هفتم، هوشمندسازی و نوآوری شهری در تأمین زیرساخت‌های نوین مانند فناوری اطلاعات محور هشتم، محور مشارکت مردمی است و همچنین جایزه ویژه؛ ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در ساخت یادمان‌های شهدا، رویداد و ایونت‌های شهرداری‌ها، هر گونه اقدام خلاقانه‌ای که مبین فرهنگ ایثار و شهادت باشد، است.

تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید